Ce-am mai făcut noi

image.jpeg

Mă chinui să scriu postul ăsta de vrei 2 săptămâni, dar au intervenit diverse și într-un final am reușit!

Ce-am mai făcut noi? Hmm, am fost bolnavi pe rând, mai întâi Thomas, apoi Caroline și eu. Nu știu de unde a fost, dar ne-a lovit pe toți trei, diferit ce-i drept!
La Thomas a debutat cu tuse, apoi cu frisoane și febră destul de mare ( o noapte ), un pic de roșu în gât și apoi a continuat doar cu tusea… A doua zi a început și ea să aibă mucozități, de nu putea să respire… Am chinuit-o, mititica, cu batista bebelușului, aerosoli – timp o de săptămână – apoi i-au apărut între spâncene niște bubițe, una la un degețel ( minusculă, aș putea adăuga și una între încrețiturile de la gleznă – doar una, cu greu am depistat-o.

La o săptămână, am avut și eu frisoane, un pic de febră, o durere groaznică în gât și a 2-a zi mi-au apărut aceleași bubițe între sprâncene, după alte 2 zile ( când eram la Sibiu ) mi-au mai apărut pe mâini, altele și apoi pe degetele de la picioare. Bubele de pe mâini au fost înțepătoare și dureroase. Ciudate oricum! Era clar un lucru, m-am autodiagnosticat  cu “mână-gură-picior” ( boală de care nu mai auzisem și nici nu știam că există, până acum 5 luni) asta avusesem toți trei, doar că s-a manifestat diferit…

A fost foarte greu cu ei, în acea noapte, când el avea 39,6 și ea nu putea să respire. Horror! A fost o noapte albă pentru ambii părinți, care ne-am împărțit între cei doi copii, cum am putut mai bine. Pot spune că sunt norocoasă căci am un exemplar rar de soț. Îți mulțumesc, iubitule! Iar copiii în perioada asta s-au iubit muuult, s-au drăgălit, s-au pupăcit! E dragoste mare între ei!

Când îi văd așa, mă topesc toată și nu-mi pot imagina viața fără ei doi și fără Dragoș. Vă ador pe fiecare în parte!

Acum suntem bine, sănătoși cu toții, ne pregătim de weekend, care se anunță tare aglomerat!

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top