Flamingo trend

Flamingo.jpg

De flamingo nu știu să vă zic exact când m-am îndrăgostit. Să fie maximum 3 ani. Nu mai mult. Mi s-a pus pata pe această pasăre frumoasă și când văd un obiect de mobilier, o fustă sau orice decorat cu flamingo îmi vine să-l achiziționez.

O să ziceți că imprimeurile cu flamingo se găsesc doar pe hainele de copii sau de fetițe, dar vă contrazic. Acum 3 ani am văzut cea mai frumoasă pereche de bermude. Era la raionul de bărbați H&M. Am zâmbit larg, am luat de pe raft mărimea cea mai mică și am mers la casă. Atât de simplu.

Azi, m-am găndit să investighez un pic problema cu print-ul flamingo. Am găsit o grămadă de accesorii pentru bucătărie, lenjerie de pat, căni, pătură de picnic, costum de baie, etc.

Prima din galerie este o cămașă de bărbați. E roz pal, simplă și brodată pe spate. Ce să zic pe al meu om nu l-aș vedea cu ea decât în Hawai. În schimb eu aș purta-o oriunde cu o pereche de jeans! :D

Cu un click pe poză și veți ateriza în shop-ul online.

 


Ultima mea achiziție este o husă de telefon foarte drăguță, de la H&M, pe site nu o mai găsesc dar este aceasta. Și lui Caroline i-am cumpărat un costum de baie super drăguț de la Next. :)

Sunt tare curioasă dacă și vouă vă plac aceste păsări pe nume flamingo.

Shopping plăcut!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top