Idei de cadouri până-n 50 de lei

Cadouri.jpg

Ești în pană de idei atunci când vine vorba de cadouri?

Fie că mergi la ziua unei prietene, la un party de casă nouă sau pur și simplu vrei să fii pregătită pentru sărbători, trebuie să duci un cadou, nu? Eu am 20 de idei de cadouri pentru tine. Cadouri care sunt până-n 50 de lei.

Poți cumpăra:

  1. Cărți & CDs – dacă nu-ți place să cumperi de pe online, îți recomand să mergi în Cărturești (eu ador locul acesta), în orice altă librărie sau la târgul Gaudeamus ce va avea loc săptămâna următoare.
  2. Căciuli, pălării, șepci & berete – Aici, recunosc că e un pic mai dificil. Cred că trebuie să cunoști destul de bine persoana cu pricina, să știi ce tip de căciulă poartă, ce dimensiune, ce model i se potrivește, ș.a.md. :)
  3. Căni – o cană poate fi un cadou minunat, crede-mă! Eu am primit anul trecut de Crăciun, de la prietena mea, o cană simplă albă pe care ea a personalizat-o cu un text funny. I loved it!
  4. Alte accesorii – aici pot intra curelele, șosetele (cu o pereche de șosete colorate, nu vei da greș niciodată), bijuteriile, fularele.
  5. Deco – articole de bucătărie, decorațiuni, farfurii, vaze, ceasuri. Dacă știi un pic despre persoana în cauză, ce preferințe are, care-i sunt hobby-urile, culorile preferate, etc; cred că poți face un cadou minunat!

Câteva dintre produsele de mai jos le găsiți la reducere, așa că puteți profita de ele și achiziționa până-n Black Friday – ca să nu intrați în nebunia aceea a livrărilor:

 

 

 

Dacă vreți mai multe idei de cadouri mai puteți intra pe ZaraHome, unde au niște reduceri Mid Season Sale. La H&M zilnic sunt tot felul de produse pentru copii, casă, el și ea. Iar pe Elefant găsiți în fiecare zi tot felul de oferte speciale.

Shopping plăcut și un weekend frumos!

 

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top