La mulți ani, Thomas!

thumb_DSC02204_1024.jpg

Au trecut în sfârșit cele 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 nopți și astăzi este ziua lui Thomas. Le-a tot numărat și așteptat să fie ziua lui! S-a trezit un pic morocănos, dar apoi s-a redresat repejor. Ne-am pregătit, ne-am aranjat, a vrut să se îmbrace cu cămașă și cu papion, lui Caroline i-am pus repede o rochiță. L-am așteptat pe tati să vină cu tortul de la Ana Pan și apoi am mers cu toții la grădiniță, unde toată gașca lui era în curte și au țipat după el: Thomaaaas, la mulți ani!

IMG_2321

Thomas, uite ce fustă mi-am pus! :)) Sus, în clasă, i-am cântat la mulți ani și ne-am răcorit cu toții cu tortul de mango! Știți cât de bun a fost?! Foarte bun! Dulce-acrișor-răcoritor. Vi-l recomand cu mare drag.

 

Acum pregătim petrecerea de mâine, de acasă. Sărbătorim cu familia și câțiva prieteni, în același stil, cu temă, tot! :) Anul acesta tema aleasă de Thomas este Shadow Fight 2 și petrecere în pijamale… O combinație de ninja și eroi în pijamale. :))) O să fie nebunie! Sperăm să ajungă și verișorii de la Sibiu, căci tare de tot îl așteaptă pe Eduard, cel care l-a inițiat pe Thomas în artele Shadow Fight!

Uff, ce-ai crescut, măi, Thomas! Ești un băiet tare inteligent, vorbăreț și pisălog tare :)), în continuare delicios, supărăcios (ca mama ta), dormicios (tot ca mama ta), inimos și iubăreț cu sora ta, care și ea te adoră și ți-ar respira aerul atât de mult ai cucerit-o. Așa mult îmi place de tine, Thomas și sunt tare fericită că sunt mama ta!

Avem și câteva poze de azi, fiecare dintre noi cu sărbătoritul!

thumb_DSC02230_1024

thumb_DSC02209_1024

thumb_DSC02236_1024

 

La mulți aaaaaaaaaaani!!! Să fie plini de energie, tu să rămâi la fel de curios și să pui mereu cele 1587 de întrebări! :))

Te iubesc, pân’ la lună și înapoi de  X ori!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top