Pregătiri pentru vacanță

thomas5.jpg

În acest sfârșit de săptămână vom pleca în prima vacanță în 4. În sfârșit!!! Yay!

Mergem într-o tabără de ski, în Austria, să vedem cum se descurcă cel mai mare dintre copii, adică Thomas. :) Anul trecut am mers în Poiană, la noi, am închiriat ski-uri și toate cele pentru un prim contact cu pârtia și i-a plăcut foarte mult. Prin urmare anul acesta ne-am decis să ia niște lecții ținute de un instructor ( român ) într-o tabără de câteva zile. Mergem în gașcă mare! Oh, parcă vă aud: ce tare de ei!!! Dada, super tare! De-abia aștept.

Mai avem de bifat una alta, de ridicat pașapoartele copiilor, de luat mașina din service (sperăm să fie gata) de făcut last minute shopping de pe la Decathlon, de luat plăcile de la Radu (mulțumim mult pt ceruit și ajutor!!!) Dar gândiți-vă că am de pus la punct și 4 bagaje pentru noi toți! Horror!  Toată casa o s-o iau… Spăl de 3 zile încontinuu și usuc rufele( iubitule, uscătorul de rufe este cea mai bună invenție achiziționată în ultimul timp – mii de mulțumiri :D ), dar tot nu apuc să le pun cap la cap, să le împachetez… sunt toate morman, care pe unde. Scuza? Păi, sunt cu doi copii care vor și au nevoie de atenția mea 24h/24 :))) dada, 2, pe Thomas l-am ținut acasă de la începutul anului. A avut rotavirus, apoi am zis să nu-l introduc în colectivitate, încă, dată fiind imunitatea lui scăzută și să-l menajez un pic până plecăm. :) Am parte de o distracție continuă cu ei doi zilnic.

Urați-mi succes la împachetat!

Revin după-amiază cu un articol amănunțit cu lista bagajului de iarnă pentru noi, inclusiv cu trusa de medicamente și toate cele necesare!

O zi ușoară îmi doresc!

 

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top