Ziua mamei

Mothers-Day.jpg

De ziua mamei toată lumea cumpără câte ceva. E agitație mare! Mărțișorul, ca mărțișorul, dar ziua mamei sau ziua femeii nu trebuie ratată. Toți avem o mamă căreia vrem să-i facem un mic cadou, s-o vedem zâmbind, chit că este soră sau o prietenă. Am  I right?

Pentru că vreau să vă vin în ajutor, iată ce cadouri drăguțe puteți cumpăra până-n 150 lei.

 

 

Găsiți pe sephora online foarte multe produse cosmetice, iar cadoul va fi ambalat GRATUIT în ce culoare dorești. Super tare, nu?

 

 

Tipuri de cadouri pentru tinerele mămici pot fi: un accesoriu mișto, o pereche de sneakers, o carte sau cartea Prințesei Urbane – Miercuri respirăm. Carte pe care o recomand cu drag, e super mișto și ușor de citit. În plus este redusă zilele astea. Mai poți achiziționa o brățară mișto sau un colier, parfumul preferat de mamă sau o mascara de la Elizabeth Arden. Mie mi-a transformat genele cum nu s-a mai întămplat decât la party-ul Una Grande Seratta, cănd am avut gene false :D. Un voucher la un salon de masaj. Sigur va fi apreciat. Dar ai grijă să poată fi utilizat și în weekend. Cu siguranță va fi apreciat acest mic detaliu. :)

Un obiect de decor, cum ar fi o vază ca cea de mai jos sau ca aceasta, dacă ai un buget mai mare. Te asigur, că dacă vei cumpăra un bughet de flori. Nu vei da greș! Eu nu pot să cred că există o femeie căreia să nu-i placă florile. Așa-i fetelor? Al meu om a venit cu unul foarte mișto, realizat de cei de la Florens, de exemplu.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările mele, nu pot decât să mă bucur! Iar dacă ai alte idei de cadouri, lasă într-un comentariu.

Shopping plăcut!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top