10 luni minunate

3.jpg

Astăzi este o zi frumoasă în care moțata noastră a împlinit 10 luni!

Ce face Caroline la 10 luni?

Merge de-a bușilea (yaay) și cu câtă încântaaaare!!! Prin toată casa se duce și e fericită tare! Dacă-i mai zici și că o prinzi, își mișcă fundulețul și încearcă să se grăbească, în hohote de râs, bineînțeles! Uitasem cât e adorabilă este perioada asta. S-a terminat cu faza: mami, te pun un pic aici până termin eu de împachetat hainele :))) acum nu apuc să termin fraza că e plecată de ceva vreme de lângă mine.

La capitolul mâncat, a început să molfăie pâine cu unt și pâine simplă, covrigi, biscuiți… Iaurtul și cartoful copt rămân în top la preferate, apoi urmează avocado cu banană și cred că e timpul să-i dau bucățele bine gătite pe care să le ia cu mânuța pentru că pasat nu mai vrea de nicio culoare. :)) Iar de la mine mănâncă la fel de mult lapte, ca la început!

Are 4 dințișori, 2 sus și 2 jos și e adorabilă cu ei!

Este încă la 2 somnuri/zi, unul dimineața și unul mai după ora 3pm. Seara, cu mici excepții când intrăm mai târziu în casă, adoarme la 9 jumătate – ca și Thomas de altfel, cu care a petrecut cam toată luna timp minunat, a stat acasă căci a fost cam bolnăvior, dar s-au jucat frumos împreună – o lasă chiar și la Lego, piesele duplo, sau chestii mai mari și supravegheată – nu vă alarmați. :D

Începe ușor, ușor să lege câte 2 cuvinte… Gataaa, papa!!! ( gata cu mâncatul) sau îl cere pe tati la nani tata – înaaa, înaaa!!! Și câte mai sunt de povestit dar mă opresc aici pentru moment.

Iubită mică, să ne trăiești, să rămâi la fel de bucuroasă, plină de personalitate, curioasă, veselă, iubăreață, adorată!

2

5

 

La multe luni minunate, Caroline! <3

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top