9 luni fericite

IMG_8920.jpg

La 8 luni am ratat să public articolul deși era în draft, nefinalizat, dar astăzi mi-am propus să nu-l mai ratez pe cel cu 9 luni.

Cu câteva zile înainte de 8 luni a început să zică TA TA, MA MA, BA BA, PA PA  și continuă cu DA DA, HAIDA, etc. Este o delicioasă când vorbește, iar Thomas când o aude zice: Mami, Caroline a zis HAI DA! Ai auzit-o? Hai, că începe să vorbească Și el este la fel de încântat ca și noi. Hihi, ce se mai iubesc și cât de drag îmi este de ei doi. Cred că nu există bucurie mai mare pe lumea asta pentru o mamă.

Despre etapa diversificării am scris mai pe larg aici dacă nu ați apucat să-l citiți, Acum ajung la etapa MERS. Că tot primesc întrebarea: merge, merge, dar cât are? Eh, de mers nu merge, nici în picioare și nici de-a bușilea. Șocant, nu? Nu chiar! :)) Dar cu de-a bușilea ăsta are o tentativă simpatică, stă pe poziție, vrea să plece și se blochează într-un picior pe care efectiv nu și-l trage de sub ea iar dacă o ajut mă ceartă deoarece ei îi place să-l țină așa pentru a putea reveni înapoi, în funduleț. Are logică, nu? :))  Off, mami asta nu știe nimic!

Eh, în schimb de vinerea trecută, în timp ce răsfoiam o revistă, a început să se târască pe burtă spre ea. Vai, ce mi-a plăcut să o observ și ce încântată era draga de ea… ajungea la ea, eu i-o mai îndepărtam un pic și tot așa. Se mai ridică în genunchi în pătuț, la canapea și la bibliotecă. Deci probabil că luna aceasta se va plimba singură prin casă, după cum îi va dori inimioara, într-un fel sau altul. Go, girl! Să fie cum vrei tu, iubita mea!

 

Activitățile ei preferate sunt păpatul de la mami, joaca cu Thomas sau mai bine zis ORICE are legătură cu Thomas și mușcatul de nas al lui tati. Este incredibil cât de repede zboară lunile astea și cum crește de la o zi la alta.

Vom sărbători cu ceva bun, noi ăștia mai mari (voi face ceva dulce mai târziu) iar ei îi coc un cartof, că tare muuuult îi mai place! :D

Bucurie de fată, la cât mai multe luni înainte! Să fie la fel de vesele și de frumoase ca până acum!

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top