Google pentru copii

Google-kids.jpg

Thomas petrece din ce în ce mai mult timp pe tabletă jucându-se sau uitându-se la clipuri de pe youtube ascultând muzica din Star Wars. Săptămâna trecută Olivia a reușit să afle/dea peste un site care funcționează pe baza platformei Google dar care filtrează rezultatele astfel încăt să fie prietenoase cu cei mici – deci într-un cuvânt un google pentru copii.

Site-ul cu pricina este http://www.kiddle.co iar până acum Thomas l-a testat de câteva ori și pare că funcționează într-un mod kids friendly.

Aruncați o privire peste site și setați ca pagina default pe tabletele sau telefoanele folosite de cei mici. Fie că le veți folosi voi la insistențele lor sau direct ei, măcăr rezultatele diverselor căutări nu vă vor imbujora obrajii. :)

PS: Thomas nu știe incă să scrie prea multe cuvinte dar ne terorizează cu zeci de intrebări de cum se scriu Storm trooper, Sky Walker și într-un final după minute bune de întrebări adresate cu încăpățânarea de care doar un copil poate fi capabil află ordinea literelor din magicele cuvinte Star Wars…..

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top