Gadget-uri în lupta cu timpul 2

thomas2.jpg

“Nu mânca acolo! Ai grijă la frimituri! Strânge dupâ ce mănânci!” și lista poate continua încă 2-3 minute de scris continuu. Iar dacă ajungem să menționăm și un junior mâncăcios pentru care mâncarea este singurul lucru care îl poate lua de la desene animate, atunci vă puteți imagina cam câte frimituri am putea avea noi prin casă.

ImageExternal.aspx

Dar slavă Domnului că lucrurile nu stau chiar așa și mai mult avem și un aliat pe măsură în demersul nostru împotriva frimiturilor- domnul aspirator stick de la Electrolux. Iar pe cât de mare este entuziasmul meu la adresa lui acum, pe atât de mare a fost vehemența față de achiziția lui inițială. Și nu e de mirare dat fiind prețul de cumpărare – în jur de 500 Ron – acum 3 ani. Dar momentul în care am decis să îl luăm coincidea cu perioada când Thomas începea să se bucure de molfăitul bucăților de pâine și era păcat să nu îl lăsăm să o facă de grija unor amărâte de frimituri.

Să revenim la vedeta acestui articol – cel mai destoinic aliat al mamelor care vor farmacie în casă sau al taților obsedați de curățenie sau pur și simplu un gadget extrem de util al părinților cu copii – aspiratorul stick Ergorapido 2 în 1 ZB3001 de la Electrolux. Ceea ce trebuie să știți despre el sunt următoarele lucruri:

  1. este extrem de ușor de folosit – aveți nevoie de o singură mână iar în cealaltă puteți ține chiar și un copil :)
  2. după o încărcare completă puteți să parcurgeți cu ușurință o mare parte din casă dacă nu chiar toată casa. Noi reușim să ajungem în toate camerele, în ciuda faptului că apartamentul este mare, dar compensează probabil lipsa covoarelor, ceea ce face procesul mai rapid.
  3. este extrem de flexibil și ușor de manevrat, drept pentru care poate fi strecurat între mobilă sau sub patul copiilor, chiar și de către cei mici, care cu siguranță vor fi încântați de mașinăria de curățenie.energorapido 3

4. în partea de jos are un set de leduri care se dovedesc frustrant de utile deoarece reușesc să îți scoată în evidență tot praful și pietricelele aduse de cei mici

 

 

 

energorapido 4

 

 

5. nu se numește degeaba 2 în 1 – are un aspirator mai mic detașabil – care e practic partea centrală a stick-ului mare – care se detașează pentru a curăța masa, canapeaua sau orice altă suprafață unde cel mare nu ar face față.

6. după atâtea lucruri utile pe care le face prin casă să stiți că are și un incovenient: trebuie curățat. Dar nu vă faceți griji că acest proces este unul extrem de ușor și mai mult decât atât, la finalul operațiunii puteți chiar și spăla filtrul din plastic – se usucă relativ repede și apoi se simte diferență in puterea aspiratorului
energorapido 27. design-ul plăcut și forma ergonomică îl transformă într-un obiect de mobilier și se integrează perfect în bucătării sau chiar în living-urile moderne, deci doamnele nu ar trebuie să își facă griji că vor sta toată ziua cu aspiratorul în living.

Nu vă pot spune dacă consumă puțin sau mult dar cu siguranță consumul nu o să vă dubleze factura la energie electrică.

 

 

Încă un aspect important- noi am achiziționat primul exemplar de la emag ( da, suntem așa mari fani căci acum suntem la al doilea device). Și datorită folosirii lui intensive – zi de zi de căteva ori pe zi – la un moment dat dupa 2 ani de chinuri zilnice clacă gadget-ul. Dar in momentul achiziției, dacă tot plătisem o grămadă de bani am zis să îl și asigur, deoarece mă gândeam că o să scoatem untul din el și bine am făcut. Așa că în momentul cănd nu a mai funcționat l-am trimis frumos la service-ul Emag iar domnii constatând decesul iremediabil al dispozitivului, în 2-3-4 zile mi-au virat banii plătiți inițial. Tare de tot, în condițiile în care îl folosisem zi de zi mai ceva ca pe periuța electrică :).

Și, în condițiile acestea, vă puteți imagina că nu am stat nici o secundă pe gânduri și am achiziționat tot de la ei un al doilea aspirator stick de la Electrolux.

Închei istoria mea de azi cu esențialul despre acest dispozitiv- în ciuda prețului mare ( comparativ cu un aspirator clasic destul de performant) jucăria asta este extrem de ușor de folosit și va fi întotdeauna la îndemână să strângeți după copii, animăluțe sau cine știe ce surse de frimituri mai aveți voi prin casă.

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top