Jucăriile lui Caroline la 3 luni

Caroline-001-1183-x-664.jpg

Când te gândești că are numai 3 luni, zici, eeeh, e mică și nu are nevoie de jucării! Contrazic această teorie și vă zic că bebelușilor e bine să le stimulezi simțurile. Caroline are cele mai multe din jucării de la Thomas, care la rândul lui le-a primit de pe la verișori. Acum o lună am mers la boxă și am căutat în cutia cu jucării pentru bebeluși, unele potrivite pentru ea. Cu care se joacă?

  1. Am luat o girafă de la Lamaze, care este super colorată, fâșâie și scoate diverse zgomote de biluțe. O stimulează atât vizual și auditiv, iar peste câteva luni senzorial.
  2. Albinuța muzicală de la K’s Toys este una dintre preferatele ei. O încântă cu melodia ei și e o plăcere să urmărească cum se retrage în stup.
  3. Caruselul Mami Pata, îl avem tot de la Thomas, e cumpărat de Buni și Bubu din Madrid, deci toate cântecele sunt în limba spaniolă. Thomas a fost foarte încântat de bobocei, să-i urmărească, vorbea cu ei. Acum e rândul lui Caroline să facă asta și credeți-mă că o face! Se bucură așa de tare când o duc ziua în pat și are chef de gânguriiiiit! Este o bucurie de fată!
  4. Altă girafă care chițăie este faimoasa Sophie din cauciuc natural, pe care în curând va începe să o molfăie și să înlocuiască mânuțele ei pufoase și delicioase!
  5. Și toate metrajele de la IKEA sunt sorbite de privirile insistente ale lui Caroline! Draperiile din dormitoare dintr-o colecție mai veche, husa de la canapea, pe care zilnic o fixează cu privirea
  6. Balansoarul de la Bright Stars, pe noi  ne-a câștigat încă de la Thomas, și suntem mari fani ai lui, este genial! Copilul poate sta cu tine, în orice loc al casei dorești (atunci când lucrezi sau când ai ceva de făcut). Caroline stă destul de mult ziua în el, doarme, vobește cu girafa, care este prima ei prietenă! Are deja 3 girafe :)))

Jucați-vă, vorbiți-le și mângâiați-i pe cei mici pentru că ei sunt dornici de asta! Veți vedea că ușor, ușor se vor lega cuvinte din aceste gângureli, practic din joacă, iar copiilor le place joaca cel mai mult, indiferent că-s mici sau mari!

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top