Thomasisme 2

Thomasisme-001-1183-x-6641.jpg
Am început acum câteva săptămâni să aștern într-un articol din dumele lui Thomas. Acum continui seria de Thomasisme, căci așa le-am numit. Iată ce-a mai zis:
  1. Eu îi zic lui Thomas: du-te și vezi dacă s-a trezit Caroline, că e în pat și să nu cadă! El: Se duce, se uită și zice: eh, e în pat! Dacă cădea, se trezea și nu știa ce s-a mișcat: căruțul sau patul.
  2. Într-o zi, după multele vizite la Sanador, începe și zice: mie-mi place mai mult la Sanador decât acasă.   Eu: da? Și cu ce te joci? Thomas: mă joc fazan cu doctorii.
  3. Știi ce înseamnă căsuța abonatului, mami? Tot el: răspunde doamna, ia un cod, îl trece pe o scrisoare și îl trimite persoanei. Si apoi, poți să te întorci la treabă!
  4. Educatorul lui Thomas îl întreabă: de ce îți plac bebelușii? Thomas: pentru ca au piciorușele pufoase și pentru că nu vorbesc mult!
  5. Bună seara, domniță frumoasă! Îi zise lui Ralu când am mers să o luăm de la birou.
  6. Thomas: mami poți să mi spui o poveste cu dinozauri? (asta după ce am mers în weekend și-am vizitat Dinoparc de la Râșnov) Eu: nu știu niciuna. El: Mami, pot să mi spun eu una? Eu: da! Începe: a fost odată ca niciodată, că dacă nu s-ar povesti, nu s-ar exista.

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top