Prima mini vacanță în 4

ThomasCaroline-005-582-x-640.jpg

Astăzi trebuie să fac bagajele pentru o plecare de câteva zile la munte. Yay! Mini vacanță! Este prima ieșire în 4, unde o să rămânem să dormim, pentru că de călătorit în afara orașului, am mai mers in my hometown, dar ne-am întors în aceeași zi. Locul unde vom merge este același unde am mers prima dată cu Thomas și, fără să realizăm, am ales la fel și pentru Caroline. Dar vom reveni cu o postare separată săptămâna viitoare!

Bagajul este clar că diferă de la o familie la alta, în funcție de:

  • mijlocul de transport cu care se merge (avion, mașina personală, tren)
  • destinația unde călătorim
  • durata vacanței
  • temperatura de acolo

Revenind la bagaj, pe musai list sunt următoarele:

  • monitorul (mi se pare indispensabil, pentru că seara, când vor dormi copiii, să mai stăm la discuții cu familia, fără stres)
  • pătuțul pliant ( sper să reușim să-l culcăm pe Thomas cu noi, căci el a dormit mereu în el, în deplasări, iar acum o vom culca pe Caroline)
  • trusă de urgență va conține: plasturi, apă termală, aerius, nurofen, termometru, supozitoare cu paracetamol, crema vickvaporub – face minuni la nasul înfundat, crema cicaplast (o folosesc atât pentru zgârieturile lui Thomas, cât și pentru eritemul fesier al lui Caroline), comprese sterile, spray insecte, plasa de gâze și mai vedem)
  • pompa de sân (fără ea nu pot pleca nicăieri)

Acum, bagajele celor mici, știm foarte bine, că suntem tentați să luăm tot dulapul după noi, dar nu trebuie! Va fi bogat în hanorace, bluze cu mânecă lungă, body-uri (pt ea), șosete, chiloței, pijamale,  prosoape, scutece de unică folosință, scutece bumbac, gelul de curățare, periuța lui Thomas, câteva cărți pentru drum și jucării pentru fiecare dintre ei, fâșuri de ploaie, cizmele ( pentru el), veste, combinezon (pentru ea). La noi doi este mai simplu, avem o borsetă cu cosmetice și o geantă cu haine!

Meanwhile, le-am făcut câteva poze irezistibililor!  <3 <3

Thomas&Caroline 008 480 x 640

Thomas&Caroline 006 640 x 480

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top