4 ani plini de energie

Ziua-Thomas-1-602736-x-1536.jpg

Îmi amintesc și acum cât de emoționant a fost când l-am născut pe Thomas, mi-au părut o veșnicie secundele până să-i aud glăsciorul de broscuță pentru prima data! M-am panicat în secundele alea, pentru că eu văzusem în filme că imediat începe și plânge copilul și, neauzindu-se nimic, m-au trecut 1000 de gânduri… Apoi, le rugam pe doamnele de la neonatologie să mi-l aducă în brațe. Am plâns și eram atât de copleșită de emoții, parcă nu era real tot ce se întâmpla, că am adus pe lume un suflețel, care a dat naștere unor sentimente ce nu credeam că pot simți vreodată!

Astăzi, după 4 ani, care parcă au zburat, vreau să-i mulțumesc acestui omuleț că face parte din viața noastră și că sunt fericită și mândră că-i sunt mamă!

Băiețelul acesta a crescut atât de frumos, și-a alimentat corpul cu o pasiune pentru orice sport cu care a făcut cunoștință! Avem în dotare mingi de toate formele și mărimile, de la tenis de masă, golf, până la cea de gimnatică! :D Este inteligent, analitic, sceptic, sufletist și iubăreț tare, pasional, genial, cu multă poftă de viață, mega scump, fan LEGO for life și cu o personalitate puternică!

IMG_2204s copy

Și-a început ziua deschizând cadourile de la Buni, am mâncat un pic și apoi ne-am îndreptat cu toții către grădiniță cu tort & suc și au proiectat poze (aduse de noi) cu evenimente importante din viața lui; colegii de grupă i-au cântat la mulți ani și au mâncat tort de vanilie și fructe, ciocolata ne-a fost interzisă ( înțelegem perfect ) cine ar face față la 20 de prichindei hiperactivi și care apoi se pregătesc de somn? :)))) Și a primit deja 2 cadouri prin curier! Se vede că e în industrie :)))

Serbare Thomas-316 July 152736 x 1536

poza gradi 2
Îi sunt recunoscătoare pentru că sunt o mamă împlinită, fericită și iubită.

Ștrumful nostru drag, îți doresc să fii sănătos, la fel de voinic, gingaș, să ai parte de experiențe minunate și să știi că te iubim mult, muuult de tot!!!

La mulți ani celui mai scump băiețel de pe pământ!!!

Laloliette

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top