Game set match – party Thomas

Thomas-Party-Acasa-4-821-x-4611.jpg

Sâmbătă i-am organizat petrecerea lui Thomas, acasă, ca-n fiecare an până acum. Deși miercuri când s-a trezit a zis că vrea ca petrecerea să i-o facem la un loc de joacă. Am rămas amândoi muți. What? Ce-i cu pretențiile astea? De unde i-a venit ideea, că până atunci n-a menționat niciodată de loc de joacă, noi nici atât. :))) I-am zis că poate la anul!

Anul trecut tema petrecerii a fost fotbalul, era și campionatul mondial, tortul a fost un teren de fotbal, toți invitații au venit în tricouri de fotbal (echipe naționale sau de club) a ieșit foarte drăguț.
Eh, acum l-am întrebat cum i-ar plăcea să fie tortul și ne-a zis că vrea un teren de tenis. Buuun, zis și făcut!

Thomas Party Acasa  10 1280 x 960

Am dat comandă la Alice de clasicul tort Jeni, comanda am făcut-o pe mail, mi-au trimis paletar de culori pentru a alege exact nuanța terenului. Am vrut să fie de iarbă. nu de zgură, cu fileu, rachete, mingi, tot ce să mai! Sunt super mulțumită de cum a ieșit! Apoi, pentru că și-a dorit ca tortul să fie terenul de tenis, bineînțeles că tematica a fost aceasta… M-am apucat vineri de confecționat stegulețe în culorile verde/galben, am cerut rachete prietenilor, am cumpărat mai multe mingi de tenis de la Decathlon, tot așa pentru decor.

 

 

Thomas Party Acasa  11 821 x 461

Baloanele au fost în aceleași nuanțe. Fața de masă de la IKEA tot verde (cu pere, apropiată de un teren, am zis eu…spre nemulțumirea soțului care efectiv nu suportă fețele de masă) :)))

Thomas Party Acasa  7 821 x 461

Ne-am echipat cu toții în polo-uri și ce-am mai găsit. Aveam pregătită o rochiță galbenă și pentru Caroline, dar mititica a fost foarte agitată pe toată durata petrecerii și nu a părăsit dormitorul… a stat pe rând cu una dintre mame și cu sora mea. Lui Thomas voiam să-i cumpărăm un polo de la zara, dar cu reducerile din magazin se instalase un haos maxim acolo și nu găseai nimic! I-am găsit până la urmă la H&M unul verde deschis; eu am purtat polo-ul soțului și el unul Lacoste.

Thomas Party Acasa  6 821 x 461

Ca și gustări, am pregătit multe acasă cu ajutorul mamelor noastre (vă mulțumim mult de tot: Maie și Buni).

Eu vreau să mulțumesc tuturor celor care au venit, apropiaților noștri și familiei, pentru că party-ul a fost unul reușit și datorită celor prezenți. Adulții s-au simțit bine, copiii s-au jucat mult, mâncarea a potolit foamea, limonada și berea au stins setea și tortul ne-a îndulcit pe final în ritmuri de La mulți ani!

Thomas Party Acasa  3 821 x 461

Ziua lui Thomas a fost miercuri și de atunci a început serbatul zilei… cu mersul la grădi, tort dimineață, apoi seara a suflat din nou într-o prăjitură cu vișine, a primit câteva cadouri, sâmbătă la fel… și sunt sigură că o să mai primească de la cei care n-au reușit să ajungă.  Cred că cel mai tare s-a bucurat de vizita verișorilor de la Sibiu (nu se mai văzuseră de ceva vreme), cu care de 2 zile se joacă încontinuu, au dormit, au mâncat, s-au iubit, s-au pupăcit, s-au prostit în toate felurile, ce să mai: iubire mare!

Thomas Party Acasa  2 821 x 461

Concluzionând evenimentul de anul acesta, cred că Thomas a fost destul de copleșit de tot: cadouri multe primite, casa plină dintr-o dată… și ne-am decis ca anul viitor să-l sărbătorim exact de ziua lui și doar în ziua aceea. Va fi cel mai bine pentru toată familia!

Laloliette

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top