5 luni minunate

IMG_5196-1.jpg

Caroline a noastră împlinește mâine 5 luni. Când au trecut 5 luni?! Au zburat, vă zic eu!!! Off, minunată mică, veselă, cu mânuțele tale mititele cu care ne apuci de obraji, de păr, de tricou, de tooot, te iubesc foarte mult și mă minunez de fiecare zi petrecută cu tine.

Cum este Caroline la 5 luni? Este înnebunită după Thomas, râde toată când îi aude vocea inconfundabil de răgușită, indiferent că este întreruptă din activitatea ei preferată: păpatul. :)))

Cântărește 7kg060 grame, în lungime nu mai știu exact cât are, dar ne-a zis medicul de familie că s-a lungit distul de mult. Haha, să semene și cu mami la ceva că tati le-a luat aproape pe toate: pornind de la față, ochi, păr, zâmbet, happiness (ce bine, că ne este suficient un morocănos mic) gâdilat și până la forma unghiilor!

Nu știu ce model de copil este dar nu mă plâng, pentru că doarme toată noaptea (da, nici eu nu credeam că este posibil, acum m-am convinse)! Și nu o dată, de două ori, ci în fiecare noapte… :)))  Mănâncă exact când îi dorește inimioara sau burtica (mai bine zis), o alăptez în continuare la cerere iar de luna viitoare vom începe diversificarea ( cu groază mă gândesc, mi se pare greoaie așa perioada asta, câte un pic din aia, din cealaltă, reguli, zile, pauze, supe, aaaaa) dar astea-s etapele, n-avem ce să facem.

Dințișori nu are, dar se pregătește tare terenul la gingii, o ajut cu girafa Sophie – o masez și-i place!!!

IMG_5198

Se întoarce de pe o parte pe alta aproape instant, vorbește muuult și ne distrăm amândouă, se gâdilă, am zis? Ah, da am scris mai sus… nu mai stă pe spate de cât când doarme, îi place să se ridice în funduleț și să se uite în jur, e foarte mobilă și adoră să meargă la plimbare – se bucură de fiecare dată când o pun cărucior – dă din picioare și e toată un zâmbet!

Minunata noastră, la cât mai multe luni înainte pline de zâmbete alături de noi 3!

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top