Am ales ce frigider să cumpărăm

frigider2.jpg

După ce am finalizat articolul anterior pe tema alegerii frigiderului am mai avut câteva discuți cu câțiva din prietenii noștri pe marginea lui. Ne-au ajutat foarte mult și opiniile lor de asemenea și feedback-ul primit la articol via Facebook și am reușit să ajungem la niște concluzii vis-a-vis de ce ne dorim, după cum urmează:

  1. avem nevoie de un frigider încăpător – volum net frigider mai mare de 300 l
  2. vrem să fie cât mai eficient energetic așadar ne vom orienta către clasa A++ sau A+++
  3. vrem să aibă dispenser de apă

Date fiind primele 2 criterii rezultatele de pe emag  sunt cele de mai jos.

După cum puteți vedea, date fiind criteriile introduse rezultatele sunt extrem de rafinate. Mai exact vorbim de 11 modele de frigidere dintre care 9 sunt side by side.  Din această listă favoritul meu este de departe modelul Electrolux- din următoarele considerente- este extrem de spațios, foarte economic dar din păcate pentru el nu are nici măcar o fărâmă de congelator, lucru absolut innaceptabil de către doamnă.

rezultate frigidere emag_resizedrezultate frigidere 2 emag_resized

 

 

Trecând peste faptul că 9 dintre cele 11 modele de mai jos depâsesc cu vârf și îndesat bugetul nostru pentru această achiziție (adică preț mai mare de 3500 RON) nu se poate să nu remarcați cel de al doilea frigider din listă și anume uriașul LG GTF916PZPM. Acest model de frigider are o capacitate netă totală doar pentru frigider  de 422 L. Frigiderul nostru actual are 211 L și în el incap 4 oale mari cu câte 456 de sarmale sau 412 eclere sau 224 beri la 0,33 l. Acum vă puteți imagina câte incap in acest monstru frigorific ?

Și motivele de minunat nu se opresc aici – are motor inverter și consumul lui este incadrat la clasa energetică A++ – adică conform specificațiilor producătorului ajunge la 336 KW/an. Are și ceva funcții deștepte gen alarmă pentru ușă deschisă, spală vase și face cartofi prăjiți, dar la final știe să vă dea și un pahar de apă rece.

În rest de celelalte frigidere ce să vă spun? Costă un sac de bani iar multe din ele nu au capacitatea uriașului de la LG dar pot spune că arată mai bine.

Dacă totuși vă doriți un frigider mai spectaculos, pentru că nu sunteți o familie de mâncăi sau sunteți minimaliști in ceea ce privește alimentația, există o gamă de la Gorenje capabilă să ia ochii tuturor, indiferent de nuanța din bucătărie.

 

frigider gorenje

 

Noi așteptăm cu nerăbdare LG-ul nostru să îl umplem cu delicii culinare!

Sursa foto: ( Pinterest)

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top