Brățări în culori

IMG_4837-copy.jpg

De ceva timp a mea Caroline își alege singură în ce să se îmbrace, cu ce să se încalțe… Are tricoul ei preferat, o șapcă pe care a purtat-o toată vara de nu prea-i mai intră pe căpșor, dar ea e perseverentă.

Mai nou îi place să poarte brățări. E mică, știu! Are 15 luni, o să ziceți că exagerez. Dar nu. Vă dau un exemplu chiar de dimineață, când tatăl ei voia să o îmbrace aud din dormitor urlete și plânsete… (eu mai moțăiam) Nu schițez nimic, mă mișc, pentru că dacă era ceva grav mă strigau sau veneau peste mine. Ei, la un moment dat vin amândoi în dormitor și el îmi zice: mă, iubito, eu vreau să o îmbrac, că am spălat-o și ea nu vrea. De ce? :)))) Eu îi răspund: nu vrea în ce-i dai tu (un body oarecare), vrea altceva. S-a nimerit să fie pe scaun tricoul cu care a fost îmbrăcată aseară, preferatul ei, pe care când i l-a arătat, s-a oprit din plâns și și-a pus mâinile pe burtică – semn că-l vrea pe ea. Game over! :))

Cu brățările, căci despre ele este vorba astăzi, am aceeași poveste. Caroline voia pe mânuțele ei pufoase brățările mele. Și i-am tot dat (aveam câteva din alea din șnur colorate). Mi-am adus aminte că avea și ea una, primită de la verișoara mea, încă de anul trecut. (cu o inimioară pe o parte și cu inițiala ei, pe cealaltă), brățară pe care a început să o poarte. Eh, verișoara mea, de curând s-a apucat serios de treabă și meșteșugiește cele mai frumoase brățări reglabile, pe șnururi colorate sau nu, cu accesorii din argint și pietre semiprețioase. Dacă vreți să vedeți ce minunății îi ies din mâini, puteți vedea profilul ei de Facebook, site-ul este încă în lucru.

Noi am primit ieri un plic de la ea cu brățări pentru fiecare dintre noi. Excluzăndu-l pe soț, astăzi toți purtăm câteva brățări colorate pe mâini. Chiar și Thomas, care este destul de sceptic la ceva nou, a vrut să-i pun pe mânuța lui bronzată.

V-am zis că nu e nevoie să le dați jos când vă spălați?

Pentru Caroline

Pentru mine

Pentru mine

noi două <3

 

Așa că am vrut să vi le arăt și vouă. :)

Dacă vă plac accesoriile și vreți să vă colorați un pic toamna, puteți încerca câteva brățări făcute la comandă cu mult drag!

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top