Înapoi la real life

IMG_4417.jpg

Am fost în vacanță, în Grecia, v-am zis. Dar na, tre’ să vii înapoi la real life. :)

Am lipsit mult de pe blog, dar acum m-am întors. Aveam nevoie de o pauzâ, de gură de aer, de relaxare, de răsfăț, de stat și nefăcut nimic, fără stres cu ce gătesc azi, aveam nevoie să-mi reîncarc bateriile, recunosc. Și mi le-am încărcat în țara asta frumoasă, curată, cu oameni frumoși, cu mâncare bună, cu plaje însorite și cu apa turcoaz.

A fost tare bine și n-aș mai fi plecat. Nici eu, nici copiii, nimeni. Ne-a priit tot. :) Am stat într-un loc MI NU NAT găsit pe airbnb, în Nea Poteidaia, pe brațul Kassandra din Halkidiki. Eu sper să mai mergem și să nu treacă 3 ani iar… Au grecii ăștia un fel de a te ademeni…

Am poftit la fructe de mare – mie nu-mi plac – miroseau într-un mare fel, serios! Am mâncat salate grecești zilnic și nu m-am săturat. Am încercat vreo 3-4 feluri de feta, cu ardei, cu miere, la cuptor, etc. Și cei mai gustoși cartofi prăjiți. Nu știu cum îi făceau, din ce cartofi, cum îi prăjeau dar erau mega buni!

Copiii noștri au fost înțelegători, au dormit, s-au jucat cu ce aveam în mașină, apoi iar au dormit, apoi au încins telefoanele cu aplicațiile preferate. Drumul a fost foarte ok –  îți mulțumim tati pt dus-întors fără probleme și evenimente – iar acolo nu-îi mai scoteam din apă, pe amândoi, ar fi stat non-stop.

Câtâ bucurie pe ei să se bălăcească, să privească peștii, să se joace în nisip, să-l prindă, să caute pietre, să se murdărească cu el. Hahaha, ce curgea din ei seara la duș :)))

Pun și câteva poze și vă las să le admirați, deși mi-e greu să fac o selecție, încerc. :)

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top