Vacanța (la) Mare

Concediu-Thassos-2013-2452.jpg

AMR 1 zi și mergem în vacanța (la) mare! A venit vacanța și pentru noi. Așteptată de noi toți cu bucurie, chiuieli, griji și emoții. Chiuieli și bucurie ok. Dar griji și emoții, de ce? Păi, stai cu sufletul strâns să rezolvi tot ce ai pe lista de to do și te rogi să meargă toate strună, să nu uiți aia, pe cealaltă, să nu uiți copiii. :)) Eh, să nu exagerez, asta chiar mi se pare imposibil.

So, venim la tine, dragă Grecia! Nu cu unul, ci 2 copii ciumpatici și delicioși. Ok și sâcâitori, câteodată… Venim să ne încarci de soare, de mare, de mâncare delicioasă, de bună dispoziție. Bateriile mele sunt aproape descărcate. Am avut o lună solicitantă cu ai mei copii. Și cine crede că e ușor să stea acasă, să se gândească de mai multe ori înainte să afirme :))) vă rog frumos.

În momentul ăsta ambii copii dorm. Șocant pentru mine, dar s-a nimerit. Este fix a doua oară de când a început luna august să doarmă amândoi. Dar nu mă pot odihni căci as I write se face o supă, am de împachetat niște rufe (căteva ture de la mașina de spălat), de întins cămășile și alte chestii administrative. Sinceră să fiu m-aș fi băgat lângă ei în pat dar nu pot :)))) sau poate opresc supa și las totul baltă să mă mai încarc și eu oleacă. Nu?

Următorul post va fi de pe tărâm grecesc, așa că dacă mai aveți un pic de răbdare vă voi arăta unde ne încărcăm bateriile toamna aceasta. Căci vara s-a cam dus… Dacă sunteți nerăbdătoare/nerăbdători urmăriți-ne pe conturile de Instagram și de Facebook căci cu siguranță voi încărca poze.

IMG_8373

Thomas mic și delicios în ultima zi din Thassos

 

Laloliette

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top