Cum a fost la Summer Well 2016

Summerwell-2016-16-3264-x-2448.jpg

Am reușit și anul acesta să respectăm tradiția ultimilor ani și să ajungem la Summer Well, în ciuda faptului că nu am fost prevăzători să luăm bilete atunci când s-au pus în vânzare. Dat fiind faptul că acesta a fost al 4-lea an consecutiv când venim la festival, vă puteți imagina că nu ne pot surprinde multe lucruri, dar mici modificări și îmbunătățiri apar de la an la an. Câteva lucruri diferite observate anul acesta:

1. Jetoanele Raiffeisein au fost înlocuite de cardurile Unicredit. Mult mai comod pentru că nu stăteai cu bucățelele de plastic prin buzunare și prețurile erau și ele mai normal puse. Deci modificarea a fost de bun augur.

2. Brățările nu se mai puneau imediat la intrare, după primele garduri, ci mai în față unde existau vreo 10 chioșcuri special amenajate pentru acest detaliu. Loc unde lucrurile se mișcau foarte repede – o mică modificare care parcă a fluidizat accesul.

3. Anul acesta am remarcat un spațiu – o scenă înălțată- pentru persoanele cu dizabilități. Nu am mai văzut până acum ceva similar la nici un concert din RO și mie mi s-a părut un lucru foarte bun. Dacă mai spun că accesul era restricționat de un tip de la BGS extrem de ferm care nu s-a lăsat înduplecat de rugămințile fierbinți ale unui adolescent care vroia să tragă câteva cadre, deja cred că primesc organizatorii și simpatia voastră

4. Anul acesta berea a fost asigurată de cei de la Becks și spre deosebire de alți ani chiar a avut gust.

5. Cortul tehnic Orange anul acesta a avut o poziție mult mai bine aleasă, drept pentru care s-a văzut cu ochiul liber că au avut mai mulți vizitatori.

6. Despre zona de food nimic extraordinar – spre deosebire de alți ani lucrurile au mers mai repede acolo unde am mâncat noi, la Divan, unde ni s-a furnizat aproape pe loc ceea ce am comandat, dar care nu ne-a impresionat papilele gustative. Poate doar la burgeri lucrurile au fost aglomerate și mai aromate.

Anul acesta nu am ajuns in partea dinspre lac, deoarece nu am găsit doritori prin familie pentru acest lucru, drept pentru care nu vă putem povesti mare lucru de pe acolo. Am mai remarcat o tiroliană amplasată în partea diametral opusă scenei- în spațiul unde se campează cei cu copii- care era extrem de spectaculoasă deoarece cu o frecvența de 3-4 minute vedeai alunecând printre copaci câte o siluetă agățată de cablu și răsuna după caz, fie un chiuit de încântare, fie o eliberare de emoții și adrenalină.

La festival în prima zi am “aterizat” în jurul orei 5 și am plecat pe la un 9:30. Iar a doua zi am ajuns pe la 6 și am plecat pe la un 10… Nu am stat foarte mult, dar ținând cont câ am fost însoțiți de ambii copii din dotare, noi am fost super mulțumiți de cele două escapade.

Deoarece venim la festival de când Thomas avea 1 an, inevitabil locul nostru este ales cu grijă, diametral opus de scenă unde e zgomot mai puțin, mai mult spațiu și sunt și mai mulți copii. Iar anul acesta Orange a avut o idee minunată să instaleze 2 sezlonguri uriașe numai bune de escaladat de către puștimea de pe acolo. Nici Thomas al nostru nu a făcut notă discordantă și l-a escaladat cu conștiinciozitate de vreo 146 de ori în prima zi și încă pe atât duminică :)  Și tare bine a fost că această activitate îl ținu ocupat și am luat acasă un copil fără strop de energie pentru cele 56 de întrebări de final de zi. În plus exact lângă noi, într-o zonă unde în anii trecuți nu a existat nimic a fost amenajată o zonă unde puteai bate liniștit la niște pereți confecționați din diverse materiale, a fost de asemenea atracția multor copii, până când au invadat adulții spațiul.
Spre deosebire de anul trecut când Caroline avea doar 2 luni, anul acesta fiind mai mare și ea s-a bucurat în felul ei de eveniment – a mers pe jos, a dansat in brațe sau pe pătură, s-a jucat și pupat cu Thomas, a mâncat și chiar a dormit spre încântarea noastră care am stat cu rândul cu cei mici și am făcut pe rând excursii prin împrejurimi.

Despre Summerwell ce să vă spunem – aceeași oameni mișto cu care ne-a obișnuit, puști fistichii și originali aliniați oarecum cu ce vedem prin alte capitale europene, cupluri tinere cu kinderi în dotare aduși încă de mici la cântări, lume veselă și zâmbitoare, cum rar vedem prin RO.

Și cum o poză face cât o mie de cuvinte mai jos câteva din pozele noastre de la eveniment.

Pentru noi a fost o ieșeală reușită, cu muzică, socializare și voie bună care ne-a uns la suflet și care ne-a făcut curioși și nerăbdatori să o vedem pe cea de anul viitor.

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top