Filmul săptămânii (3)

filmul-saptamanii-3.jpg

Săptămâna aceasta filmul de weekend a venit de pe Apple TV. Mai exact din Movies din App Store-ul de State. Cel din România nu are prea multe filme disponible. De fapt nici nu mai știu cu exactitate dacă filmele sunt disponibile sau nu pentru noi.

Revenind la film, acesta era filmul săptămânii și în Appstore, drept pentru care prețul plătit pentru vizionarea lui pe parcursul a 24 de ore a fost de 0.99 USD. La un asemenea preț și ținând cont de calitatea cu care se vede filmul și confortul de a îl vedea din propriul tău living, din punctul meu de vedere e și păcat să te complici cu tot felul de lucruri, gen torenți sau filme online care merg sau nu.

Mai jos puteți viziona trailerul filmului.

Pentru cinefili și cei interesați de distribuția filmului vă pot spune că Julia Roberts și George Clooney sunt capetele de afiș, dar în accepțiunea mea eroul principal al filmului este Jack O’connell, cel care interpretează rolul personajului negativ care în sine nu prea este atât de rău.

Din punctul meu de vedere, în ciuda distribuției sale cu 2 nume grele, filmul nu reușește să se ridice la înălțimea așteptărilor și se încadrează cu succes in categoria mediocru. Acțiunea este cvasi-banală, desfășurarea evenimentelor cam lălăită și per ansamblu dacă nu ești chitit să vezi un film și să ronțăi la floricele atunci cu siguranță poți și adormi.

Dar pentru majoritatea familiilor cu 2 copii, copii care ocupă extrem de mult timp, atunci când ai timp să vezi un film, fie el și unul nereușit, tot prilej de bucurie și relaxare e. Așa că la cât de mare și fin cunoscător de filme sunt eu, îl voi trece cu succes în categoria relaxare-diverse, dar cu siguranță nu îl voi recomanda ca un film musai de văzut.

P.S: Sper doar ca nu toate filmele săptămânii din App Store să fie de un asemenea succes :)

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top