Idei de cadouri pentru el

Idei-cadouri-pentru-el.jpg

Doamnelor și domnișoarelor dacă vă aflați în pană de idei pentru cadoul domnilor pentru aceste sărbători de iarnă, gasiți mai jos câteva idei. Idei de unde vă puteți inspira și adapta în funcție de preferințe și de ce stiți că ar avea impact maxim asupra domnilor voștri.

Idei:

1.Kindle Paperwhite 3G pe care îl puteți găsi redus zilele acestea.

ebook-reader-kindle-paperwhite-wi-fi-4gb-new-model-2015

 

2. O pereche de Camper. Îi găsiți pe Camper.com

camper-pelotas

3. Un parfum dulce de iarnă de la Guerlain

4. Căști Bose wireless – cu funcție de diminuare a zgomotului. Le puteți găsi aici. Fiți pregătite doamnelor pentru că prețul este pe măsura performanțelor.

casti-bose5. Noul Macbook Pro  – are touch bar-ul magic care ar lăsa mască chiar și pe cei mai cârcotași domni. Să sperăm că va ajunge în RO înainte de sărbători. Oricum pentru un asemenea gadget merită așteptarea așa că îl puteți urmări aici

macbook-pro-2016

 

6. Un voucher Massimo Dutti că acolo sunt atât de multe lucruri mișto și cu siguranță veți găsi ceva interesant. Până și magazinul lor online arată într-un mare fel.

massimodutti

 

7. O geantă messenger de piele  – minunăția acesta poate fi comandată de aici. Dar după cum un observ este un fel de Bose al căștilor sau un Apple al computerelor… Cred că se poate găsi ceva similar, ca design și simplitate, la prețuri mult mai prietenoase. messenger-bag8. Niște New Balance classic – care sunt extrem extrem de confortabili. Nu i-am găsit ușor în magazinele online de la noi, dar voi puteți căuta un pic mai mult. Shop-ul internațional îl aveți aici.

new-ballance-574

9. O bluza Adidas Originals – vedeți voi pe unde o găsiți. Ceva similar am găsit aici.

bluza-adidas-originals10. O consolă  PS4 – personal nu sunt mare fan. Dar mulți domni ar fi super încântați de o asemenea jucărie și partea bună e că dacă există și copii prin preajmă, îi aranjați pe toți cu acest gadget. Îl puteți comanda de aici.

consola-ps4

11. O sticlă de whisky single malt de 18 ani, cu siguranță va aduce un zâmbet de încântare. Și nu poate fi în niciun fel o alegere greșită. Mai multe sortimente, în funcție de buget și preferințe găsiți aici.

gf-glenfiddich-18-year-single-malt-angled-open-jpg-500x615

Acestea fiind zise, ideile nu mai sunt nici pe departe o problemă. Tot ce vă trebuie acum este timpul și bugetul necesar pentru încăntarea domnilor.i  Eu vă asigur că oricare din sugestia de mai sus o veți pune în practică domnii voștri nu se vor lăsa mai prejos și vă vor răspunde pe măsură.

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top