Înapoi la școală

feat-image.jpg

Suntem la jumătatea lui august și mai este o lună până cei mici se vor întoarce la școală sau la grădi, știu. Dar m-am gândit că ar fi util un articol de back to school doar cu rucsacuri. În felul acesta veți avea timp pentru a comanda modelul care vă place atât vouă, cât și celor mici.

Nu știu cum sunt ai voștri copii, dar ai mei amândoi își aleg cu ce să se îmbrace/încalțe.(dada, inclusiv Caroline – are 14 luni, știu!). Mâ găndesc cu groază la perioada ce va urma, când va fi ea mai mare și o să vrea ‘nșpe mii de rochii de prințesă, urâte, sclipicioase, din materiale magnifice. Dar până când va vrea să meargă la școală sper să-și revină. Deși la Thomas, acum a început perioada cu alesul hainelor. Mâ înnebunește cu haine de sport, de fotbal, de bicicletă, de ieșit în parc, de pennyboard. Pfoaaai, e într-o febră din asta de când a venit vara. Oare trece acum în septembrie? :))Vorba aia cu “ți-ai găsit nașul” se potrivește perfect! Doar că e la dublu…

Dar să revenim la școală și la ghiozdane. Îmi aduc aminte ce emoții aveam la începutul anului școlar și cu cât drag îmi aranjam caietele și cărțile în ghiozdan , fie că era nou sau nu. Dar vremurile acelea au apus :))) Astăzi există pe piață cu multe modele colorate frumos, cu imprimeuri mișto, tematice, care să ne însoțească comorile peste tot, fie că merg la școală, în excursie, la grădi  sau în skateparc.

 

 

 

 

Sursa foto: Pinterest

Shopping plăcut și vacanță frumoasă în continuare!

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top