Ce trebuie să știi dacă mergi la Summer Well

summerwell20142.jpg

Gata a început weekendul! Gândul că mâine mergem la Summer Well îmi dă o stare de bine. E bucurie mare că vom merge toți 4 și sunt tare curioasă cât vom rezista sau mai bine zis cât rezistă Caroline. Eh, oricât o să dureze sunt sigură că ne vom simți bine.

Dacă este primul an când veniți la Summer Well, iată ce trebuie să știți:

  • HOW TO GET THERE – cei de la RATB au creat o linie specială care se numește SUMMER WELL și autobuzele vor pleca de la stația Muzeul Țăranului Român, începând cu 14:30 și vor circula din 15 în 15′. Iar dacă veniți cu mașina personală, locuri de parcare vor fi în jur de 300. E cam haos pe acolo cu parcatul… Noi doar în primul an am parcat în locul amenajat special (contează și la ce oră ajungi, ce-i drept!), iar în ceilalți ani, prin Buftea, pe la cunoștințe! :D
  • ACCES – accesul în incinta Palatului Știrbey va începe de la ora 15:00.
  • KIDS  – dacă veniți cu copiii ( ca și noi, de altfel ) pentru cei care au mai puțin de 12 ani intrarea este gratuită, în baza abonamentului părinților. Dacă aveți 3 copii, de exemplu, rugați unul dintre prietenii fără copii să vă ajute cu intrarea, pentru că fiecare părinte poate aduce un singur copil. Iar cei mai mari de 12 ani vor avea nevoie de un abonament valabil pentru cele 2 zile de festival.
  • Anul trecut lui Thomas i s-a pus o brățară unde era trecut unul dintre telefoanele noastre, în cazul în care se rătăcește. Ce-i drept a durat un pic până ne-a lăsat să i-o punem pe mânuță pentru că era ROZ și na…
  • FUN – există loc de joacă special amenajat pentru copii, exact lângă una dintre zonele restaurant, deci nu se vor plictisi, dacă vă era teamă de asta. În anii trecuți au avut așa: o căsuță cu topogan pentru copii mai mari și încă una pentru cei mai mititei, zonă pentru desenat (masă/carioci/coli), fileu pt badminton, porți de fotbal, tenis de masă, etc. Destul de bine dotat, zic eu.
  • GOOD TO KNOW  la intrare vă lasă cu cana de apă a copilului și câteva chestii de ronțăit/ dacă e în perioada de început a diversificării și nu ai ce să-i cumperi de acolo…
  • ACCES DENIED – Nu este permis accesul cu aparate semi-profesionale, obiective detașabile, etc, cameră, umbrelă, trotinete, biciclete (oricum nu prea e mult spațiu de dat, fiind destul de aglomerate aleile), arme și toate cele.
  • PETS Nu este permis accesul nici cu animale de companie, deși anul trecut sau acum doi ani era unul cu pisică pe umăr, mi-a fost milă de ea, dar cred că era una plimbată la evenimente că era destul de relaxată. :)
  • FOOD – Mâncarea e destul de ok și diversificată. Nu avem reclamații de făcut, iar pe la cozi se stă decent, nu cu orele cum v-ați gândi. Dacă printre voi există vegani, ovo-lacto-vegetarieni, raw sau mai știu eu ce, vă puteți găsi ceva de cumpărat, don’t worry. :)
  • TICKETS Dacă nu v-ați cumpărat abonamentul pentru cele două zile de Summer Well, se mai găsesc aici.

 

Sper să vă fie folositoare info-urile de mai sus și dacă aveți alte curiozități despre festival, puteți intra pe site-ul lor sau pe pagina lor de Facebook.

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top