Filmul săptămânii

filmul-din-weekend.jpg

Noi nu prea reușim să ne uităm la multe filme. Dar în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat a existat filmul. :)

Eu nu sunt un mare cinefil, asta din cauza faptului că majoritatea filmelor îmi par extrem de proaste și de predictibile. Sunt de părere că nu merită să pierzi 2-3 ore pentru ele. Cu toate acestea ne-am propus să ne facem timp să vizionăm unul în fiecare weekend, pentru a petrece mai mult timp împreună și pentru a ne relaxa.

În materie de filme eu și Olivia, de cele mai multe ori, avem gusturi diferite.  Prin urmare vom aplica o regulă simplă și democratică ca fiecare dintre noi să aleagă pe rând câte un film.

Weekend-ul acesta am reușit să vedem – Intouchables. Filmul este un amestesc drăguț de comedie și puțină dramă, numai bun pentru un sfârșit de săptămână, care și reușește să te deconecteze un pic. Aspectele dramatice ale filmului sunt estompate, într-un mod natural, de felul de a fi al actorului principal, de simplitatea și de pozitivitatea cu care sunt văzute lucrurile. Și naturalețea acestui actor a reușit să ne smulgă câteva hohote de râs consistente.

Are o notă mare și pe IMDB iar mai jos puteți vedea și trailer-ul.

Nouă ne-a plăcut. Dacă veți da curs sugestiei noastre, vă așteptăm cu un comentariu  prin care ne puteți share-ui ce părere ați avut voi despre el.

O saptămână bună tuturor!

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top