Weekend 13,14 și 15 mai

11258815_10152848849165671_3992843252734727001_n.jpg

N-am mai scris de ceva timp în rubrica dedicată sfârșitului de săptămână și recunosc nu prea am mai avut când, în plus articolele cu recomandări de evenimente mă solicită mai mult, din punct de vedere al timpului. Dar acum, aveam câteva evenimente salvate în evernote pentru noi și m-am gândit să le împărtășesc și cu voi.

Cum vremea ține cu noi, oricât de mult ar încerca să mai fie rece și frig, nu se mai poate. Au crescut temperaturile și e așa de bine… putem sta afară mult și bine, evenimente să fie! :D

Următoarele evenimente se vor desfășura în București.

În weekend pe 13 -15 mai este cea de-a doua ediție BurgerFest. Noi am fost și anul trecut și ne-au plăcut atât burgerii cât și atmosfera :D unde e rost de festival e clar, suntem și noi! Costul unui bilet este de 15 lei/zi și 39 lei pentru cele 3 zile de festival. Unde va avea loc? Pe Barbu Văcărescu, 161-164 :)

Dacă vi s-a făcut poftă de un burger, doi, trei aveți detalii despre eveniment aici.

burgerfest

Duminică, pe 15 mai, Merci Charity Boutique organizează un concert caritabil marca Byron, în grădina muzeului George Enescu. Pentru rezervări puteți trimite un mail la dani@mercicharity.ro și dacă doriți să șțiți mai multe despre unde merg banii strânși, intrați pe pagina evenimentului, aici.

Tot pe 14 -15 mai, va avea loc ASTRO FEST, un festival interesant pentru pasionații de astrologie unde putem afla tot felul de lucruri interesante despre spațiu, stele, corpuri cerești și astro fotografie. Sună interesant, nu? Noi vom încerca să ajungem, pentru al nostru băiet pasionat de planete & co. De reținut că sâmbătă se va ține în grădina Bibliotecii Naționale iar duminică la Therme. Întregul program este afișat în detaliu pe pagina de facebook a evenimentului. Intrarea este liberă!

astrofest

Un alt festival în acest weekend, ALT FEST este un festival alternativ, locul unde se vor îmbina muzica, arta tatuajelor și sporturile extreme. Se va desfășura la club Fabrica și club B52, str. 11 iunie, nr. 50. Costul unui bilet este între 20 și 40 lei și le puteți cumpăra de aici. Iar programul festivalului îl găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

altfest

 

Dacă mai știți și altele, împărtășiți-le cu noi, pentru că sunt convinsă că mai sunt și altele de care nu am aflat!

Un weekend plin să avem!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top