Weekend 1, 2 și 3 iulie

Summer-Well-054-2736-x-1536.jpg

E soare, e cald și bine afară, așa că pentru cei care nu sunt plecați în concedii, weekendul este așteptat cu nerăbdare. Am dreptate? Eram convinsă! :)

Să vedem pe unde puteți merge cu cei mici în acest sfârșit de săptămână.

Pe 2 iulie, Institutul Cervantes celebrează ziua E și este Ziua Porților Deschise la institut. Adresa este Bulevardul Regina Elisabeta, nr 38. Partea tare este că au programate tot felul de activități pentru copii, începând cu ora 11. Eu l-am înscris deja pe Thomas și am trimis un mail la cursosbuc@cervantes.es pentru a face o rezervare. Dacă vreți să vedeți întregul program dați un click aici

eldiaE

 

 

Tot sâmbătă, la Centrul Național de Tenis, din București, situat în strada Pierre de Coubertin nr. 11, Sector 2, București, va avea loc evenimentul Născut pentru Tenis. Aici se va face o selecție pentru copiii care iubesc tenisul, pe categorii de vârstâ. Cei aleși vor beneficia de burse, constând în cursuri de tenis la câteva dintre cluburile de tenis participante. Am vrut să-l înscriu pe Thomas și aici, dar noi nu mai avem domiciliul în București. Pentru a vă înscrie trebuie să completați formularul online. Mai multe detalii cu privire la eveniment găsiți pe site.

 

tenis

 

Între 30 iunie și 03 iulie, dacă vreți să vă mai ascundeți de soare și să dați o fugă la munte, mai exact lângă Sibiu va avea loc cea de-a 3-a ediție a lui Airfield. Unde? Pe aerodromul Măgura, cum ajungi aflii de aici. Festivalul a început deja, dar ține până duminică. Prețul biletelor variază între 70 și 90 lei iar un abonament pentru vineri/sâmbătă/duminică costă 289 lei. Au și loc destinat campării, dacă vreți să mergeți cu cortul! Vor cânta atât trupe românești, cât și din afară. Programul complet, îl găsiți pe site-ul dedicat festivalului, iar line up-ul este acesta!

 

airfield2

 

Cei mici vor putea merge la Festivalul Teatru, Stradă și Copil organizat de Teatrul Țăndărică, festival care se află la cea de-a 5-a ediție. Unde îi găsiți? În parcul Sebastian, Lumea Copiilor, Herăstrău și Crăngași. Prețul biletelor este de 1 leu. În acest sfârșit de săptămână puteți urmări alături de cei mici următoarele spectacole: CĂLUȚUL COCOȘAT, TILL EULENSPIEGEL, LEGENDA LACULUI ÎNVÂRTITA. Dacă v-am convins și vreți să aflați mai multe informații despre acest festival, accesați această pagina.

teatrul tandarica

Un weekend frumos tuturor!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top