My superman

IMG_4835.jpg

S-a încheiat un weekend în care am avut parte de cea mai tare supriză din ultima vreme. Este vorba despre “Cea mai vizită inopinată”.

Superman, care lucrează în Luxembourg de 2 luni, a venit acasă fără să ne zică. Cum? Am primit o poză pe whatsapp cu el la ușă și Buni mă întreba de când e. Eu am răspuns că habar n-am când i-am făcut-o. Apoi a mai trimis una. Și apoi a bătut la ușă. Și m-a fulgerat un gând, dar am zis că n-are cum. Era joi și era ora 1 pm. Iar când am deschis ușa și l-am văzut cu geaca lui roșie, cu șapca Porc și cu acel zâmbet imens pe moacă. Am zis că leșin!!! De bucurie, evident! :-)

Îl așteptam de-abia în weekendul de după ziua lui Caroline. Dar a făcut o magie și a venit și mai devreme, pentru 4 zile. PATRU, da!!! Dublu față de cum era planul….  

Dar dacă ați ratat, noi suntem în proces de mutare. Mai întâi a plecat superman la noul job. Apoi ne găsește o casă, se acomodează și în august o să ne mutăm definitiv.

Un print screen cu fața lui Thomas când a mers să-l ia de la grădi

Până atunci planul era să să ne vedem o dată pe lună și superman și-a luat deja bilete… Prima dată a stat 5 săptămâni și jur că mi s-au părut a fi cât juma’ de an. Grea perioadă, ce să mai. Nu știu cum sunt alți, dar noi funcționăm bine împreună. De când suntem împreună am stat numai noi. Am plecat peste tot împreună. Doar în câteva team-building-uri și deplasări a fost superman singur, cu munca. Dar nu mai mult de 2-3 zile. Eh, acum ne-am pus la încercarea răbdarea, dorul și toate cele… Ne-am asumat faptul că vom sta o perioadă așa.

El, acest superman, când vine acasă este asaltat și copleșit de fiecare dintre noi. Iar noi toți vrem să petrecem timp cu el. El este zen-ul nostru. Suntem echilibrați și liniștiți când suntem împreună. El este optimist, vesel și bun. Vede soluții la orice situație.

 

Este a doua oară acasă, de când a plecat și mereu vrem să facem chestii multe împreună. Evident că nu ne ies toate. Copiii vor cu tati la masă, la nani, la baie, afară, la joacă, la gâdilicit, la pupăcit, în parc, peste tot. Nu se aude decât Tati, tati, tati x100/minut :)))) când vine.

 

Noi vrem la piață, la diverse, cumpărături, în parc, la film, la o bere sau pur și simplu în oraș. Pfiuuu. Peste tot! Suntem oameni, avem 2 copii și mai mereu întârziem unde vrem să ajungem. Dar e ok.

Este perfect când suntem cu toții și de-abia aștept următorul weekend cu venirea ta, Superman. <3

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top