La mulți ani frumoși lui Caroline cea minunată!

IMG_6457.jpg

Caroline cea minunată împlinește astăzi 2 ani. DOI?! Woa, cum trece timpul!

Avem și ne mândrim cu o fetiță mega vorbăreață, inteligentă, fâșneață, adorabilă, descurcăreață, veselă. Știe ce vrea și insistă până când obține acel ceva. :) Când zâmbește se colorează toată încăperea! Este adorată de toate lumea. Este mică și ciumpatică, iar noi suntem niște norocoși că ne putem bucura de ea zi de zi. Thomas a rămas astăzi acasă ca să petreacă timp cu ea și dis de dimineață a venit să o pupe și să-i ureze la mulți ani. (da, din categoria –> sweet moments )

La 2 ani colorează cât e ziua de lungă, pe tot ce găsește: cărți de colorat, pe foi sau afară pe asfalt. Copiii ăștia ai mei au avut pasiunea aceasta pentru desenat de mici. Iar la Thomas persistă. Sis, să fie ceva de la tine? :) În ultima jumătate de an a făcut o pasiune pentru purcei, Peppa, Porki, etc. Căci în prima pasiunea ei erau LERA LERA: găini, pinguini, bufnițe, etc. Adoră să cânte și toată ziulica ne încântă cu glăsciorul ei :))). E clar: e o artistă în devenire! Îl spune pe R într-un mare fel. Este înnebunită după salopete (popa), purcei, culoarea roșu (chacha), albastru (bleu) și verde (RARA). Știe exact în ce vrea să se-mbrace și să se-ncalțe când iese afară (nu știu cu cine seamănă) :D. Îl iubește la nebunie pe tate, tati și îl adoră pe Thomas.

Caroline, să rămâi la fel de gingașă, de încăpățânată și să-ți păstrezi bucuria molipsitoare. Mai stâlcește cuvinte căci este adorabilă perioada asta.

Și să ne rămâi sănătoasă always! Dacă vreți să citiți ce am povestit anul trecut despre cum a apărut ea pe lume…

Mai jos am făcut un colaj cu câteva poze și momente cu adorabilăciunea asta mică.

Te iubim mult, bucurie de fată!

La mulți aaaaaani plini de iubire, veselie, sănătate și gingășie!!!

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top