Weekend 12, 13 și 14 iunie

streetdelivery4.jpg

Mult așteptatul sfârșit de săptămână e aproape aici! Nici nu știu care dintre noi suntem mai bucuroși că vine week-endul, ăștia marii sau Thomas, care-și va petrece mai mult timp cu noi. Ținând cont de faptul că mai am puțin și o să nasc, cred că voi sta în casă cuminte și vor ieși doar băieții!

Mâine, 12 iunie, se deschide primul dino parc din România și cel mai mare din sud – estul Europei: Dino Parc Râșnov! Când am citit despre asta, în urmă cu câteva luni, ne-am bucurat foarte tare, plus că Thomas ar fi în extaz la vizitarea lui.

dino3 dino2
Aici veți găsi 45 de dinozauri în mărime naturală care au fost construiți chiar la noi în țară, dar cu ajutorul unei echipe a unui parc similar din Germania. Cred că sunt spectaculoși și pentru noi, adulții! :D Aici veți găsi căsuțe în copaci, trasee, tiroliane ca în orice parc de aventură. Mai multe detalii găsiți pe pagina lor de Facebook. O să mergem pe la sfârșitul lui iulie sau chiar în august să-l vedem, cred că va fi una din primele călătorii în 4! :D

Street Delivery, ediția 2015 (12, 13 și 14 iunie) – dacă nu ați aflat până acum de acest eveniment este vorba de un manifest prin care strada Arthur Verona din București este închisă pentru 3 zile și devine pietonală! Anul acesta evenimentul va avea loc și la Timișoara și Iași. Programul festivalului îl aveți dacă accesați fiecare oraș în parte.

10460732_10152141792105671_9118020830403967213_n streetdelivery1

În cadrul lui are loc o educație cu privire la reducerea deșeurilor, reciclare, îngrijirea spațiilor verzi, etc. Există tot felul de jocuri & activități și pentru cei mici, concerte și mâncare stradală bună! Anul trecut am dat și un extemporal pentru a ne testa cunoștințele din gramatica limbii române, am stat în bănci exact ca la școală! Lucrările au fost corectate pe loc. Eu am luat 7,3… Felicitări pentru inițiativă celor de la Anonimov!

Festivalul “Amintiri din copilărie” – ediția a 2-a – pe 12, 13 și 14 iunie va avea loc în parcul Kiselleff este organizat de Teatrul Ion Creangă care au pregătit o serie de jocuri și spectacole pentru copii, părinți și bunici! Duminică, pe șoseaua Kisellef, va avea loc o paradă cu 300 de persoane din care vor face parte copii, actori, grădinițe și personaje din povești! Programul integral al festivalului îl găsiți aici.

amintiridincopilărie

 

Cetățenie de copilărie este un eveniment organizat de Băneasa Shopping City care se încheie în acest weekend! Părintele este supus unor jocuri și activități; te deghizezi în “Ce vrei să fii când vrei să fii mare” și faci poză pentru pașaport după care poți merge cu cel mic să vă tatuați, apoi va trebui să îmbracî 3 ținute alcătuite de micuț și să defilezi pe scenă în ele. La final 5 dintre toți părinții participanți vor fi premiați! Mai multe despre desfășurarea evenimentul găsiți aici.

Screen Shot 2015-06-11 at 08.48.14

Pentru iubitorii de teatru, începe de mâine 12 iunie și până pe 21 iunie la Sibiu va fi Festivalul Internațional de Teatru Sibiu, ediția 22. Mergeți la Sibiu pentru muzică, dans, circ, lectură, expoziții, film, ateliere, etc iar întregul program îl puteți vedea aici.

festsib

Un weekend bun tuturor!

Laloliette

 

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top