Weekend 09, 10 și 11 octombrie

weekend-001-2736-x-1536.jpg

Brrr, cu frigul ăsta de afară nu prea-ți vine să mergi nicăieri, e clar! Dar dacă totuși vă încumetați să ieșiți prin oraș, hai să vă zic pe unde puteți petrece timp cu cei mici.

Anim’est este la cea de-a 10-a ediție și este în plină desfășurare! Iar astăzi de la ora 14:00, la Cinema Elvira Popescu puteți merge cu copiii pentru a vedea animațiile lui Koji Yamamura. Intrați pe site pentru întregul program al tuturor animațiilor!

animest

Lumea lui Momo organizează un atelier de pictat traiste pentru copiii între 4 – 8 ani. Când? Sâmbătă, 10 octombrie la ora 11:30. Cei de acolo îi ajută pe cei mici cu tehnici de pictat pe frunze, pânză. Puteți face o rezervare la următoarea adresă de mail lumealuimomo@gmail.com. Mai multe informații despre acest atelier găsiți aici.

trăistuțe

Lansare de revistă pentru copii – Fabulafia. Evenimentul are loc sâmbătă 10 octombrie, la Muzeul Lowendal, la ora 11:30. Ce lucruri minunate se întâmplă acolo aflați din pagina dedicată de aici.

fabulafia

Duminică, 11 octombrie, la Teatrul Excelsior se joacă Rățușca cea urâtă, spectacolul începe la ora 11:00 și pot merge copiii cu vârsta cuprinsă între 4 -10 ani.Distribuția și restul detaliilor le puteți citi aici.

Ratusca-cea-urata-FINAL

Tot sâmbătă pe 10 octombrie de la ora 14:00, în Centrul Vechi, cei de la Ajungem Mari organizează o vânătoare de comori. Ia-ți câțiva prieteni cu tine și intră-n jocul lor, te înscrii și devii fundraiser iar prin donatiile prietenilor, care te vor susține, tu și echipa ta veți ajuta 700 de copii instituționalizați din București, Buzău, Cluj, Iasi, Timiș să aibă acces la educație. Mai multe despre tot acest eveniment găsiți pe site-ul lor.

urbanhunt

Un week-end călduros vă urez!!!

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top