De ce are nevoie o mamă care tocmai a născut?

DSC04143.jpg

Acum că mai sunt doar câteva zille sau poate chiar ore până când o să apară micuța noastră și ne vom mări familia, mă gândeam care sunt lucrurile cu adevărat importante de care are nevoie o mamă care tocmai a născut. De hăinuțe? Jucării sau vouchere la saloane de masaj pentru relaxare? Mmnu chiar…

thomas la 1lunajumate

Din punctul meu de vedere sunt valoroase și de apreciat următoarele:
1. Adu-i ceva gătit, o supă, mâncarea preferată sau o gustare dulce! Timpul este foarte prețios, iar ea cu siguranță nu va sta în bucătărie la început și poate nu o are pe mama ei sau mama lui care să-i ajute!

2. Când mergi în vizită, sun-o și cere-i o listă de cumpărături; poți face piața sau da o fugă la cel mai apropiat hypermarket – îi vei fi de mare ajutor, crede-mă!

3. Dacă are și alți copii, vino să petreci timp cu fratele/sora mai mare. O tură cu trotineta sau 1 oră petrecută la locul de joacă va fi ca o binecuvântare atât pentru mamă, cât și pentru el/ea care are nevoie de toată atenția celor din familie sau a prietenilor!

4. Spune-i că îi poți supraveghea bebelușul 1h, iar ea se poate relaxa fâcând o baie sau un duș – atât de mult așteptat!

Așa că data viitoare când mergi în vizită la verișoara, prietena, sora care tocmai a născut, gândește-te cum îi poți fi de folos și ajut-o în cea mai solicitantă, grea și frumoasă perioadă din viața ei.

Sunteți de acord cu mine, mame drage? Voi ce ați mai adăuga la ce am enumerat eu mai sus?

P.S: Poza cu noi toți este făcută de Andreea, prietena mea, când am fost la Vulcanii Noroioși, la sfârșitul lui aprilie. (mulțumim mult!!! sunt puține pozele pe care le avem împreună). Iar cea cu Thomas este de când avea  doar 1 lună jumate. Pfff, nu-mi vine să cred ce repede a trecut timpul și cât de mare a crescut!

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top