Weekend 10, 11, 12 și 13 decembrie

hello-weekend.jpg

Luna cadourilor este deja aici. Moș Nicolae a trecut discret prin casele noastre și ne-a îndulcit cu ce a știut el mai bine. Nu știu cum faceți voi, dar noi încercăm cu greu să-l convingem pe Thomas să nu mănânce tooot!!! Deși anul acesta, am tăiat de pe listă cât am putut ciocolata (cu mici excepții), tot s-au închesuit în ghetuțe diverse bucate dulci, bineînțeles. Bun, să revenim la uichendurile astea reci, fără zăpadă, cel puțin pentru moment și să vedem pe unde putem merge cu ai noștri energici.

1. Merci Charity Boutique, găzduiește la Catedrala Sf Iosif, un concert caritabil: Moș Crăciun la sat pentru 163 de copii. Când? Vineri 11 decembrie începând cu ora 19:30, Știm foarte bine că sunt foarte multe familii, peste tot prin țară, care nu-s la fel de norocoase ca și noi, cu copii, dar care nu știu ce înseamnă bucuria desfacerii unui cadou sau a unei jucării noi. Haideți să haidem! Crăciunul întotdeauna ne ajută să empatizăm și să fim mai aproape unii de ceilalți :) Mai multe informații despre eveniment veți găsi aici.

merci

2. Micul prinț, varianta ecranizată, în regia Mark Osborne, aduce copiilor mici și mari aceleași zâmbete în urma unei călătoriei magice. Filmul poate fi văzut la Băneasa în fiecare zi a săptămânii. Prețul unui bilet standard pentru copii este de 16 lei, iar pentru adulți de 18 lei. Durata filmului este de 108′, iar detaliile rulării lui sunt disponibile pe site.

the_little_prince_1

3. Magic Christmas Fair, târgul de cadouri organizat an de an de cei de la Galeria Dalles s-a mutat anul acesta în Unirea Shopping Center (et 2, aripa Călărași). Aici, puteți merge fără cei mici (îi lăsați în Cișmigiu cu tații). Este zilnic până pe 23 decembrie,între orele 10:00 – 21:30

dalles

4. Sau dacă vă plac basmele și doriți să mergeți cu cei mici la o piesă de teatru, duminică 13 decembrie, de la 11:00 se joacă Ridichea Uriașă marca Teatrul Țăndărică, durează 60′, în Sala Epika – Băneasa. Pentru rezervări intrați aici.

Un weekend frumos vă doresc!

Laloliette

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top