Am zis 6 luuuuuni

thumb_DSC08792_1024.jpg

În timp ce scriu aceste rânduri, o am în brațe, în marsupiu, numai ce a adormit… Îi place mult să fie plimbată, purtată cam așa este iubita noastră mică și dragă. Răsfăț?! Nu l-aș numi așa, dar chiar dacă ar fi mie-mi place să-i simt respirația caldă pe pieptul meu. Și nu-s singura, lui Dragoș i se pare minunat că se poate plimba cu ea, că o adoarme, se simte mai conectat cu ea și așa și este.

Cum este la 6 luni Caroline? O ciumpatică, o fetiță care emană prin toți porii bucurie și îi mulțumesc universului pentru că ne-a dat ocazia să o avem lângă noi și că ne umple sufletele de atâta prospețime și culoare zi de zi.

thumb_DSC08806_1024 thumb_DSC08810_1024 2

 

De câteva zile îmi tot zice AMAM și o văd cum încearcă să zică MAMA, mă topește, ce să mai!!! <3

Thomas se răsfață și el în diminețile când merg cu ea să-l trezim, o așez lângă el și ea începe: să-l apuce de față, de păr, să-l tragă spre ea ca să se giugiulească un pic; iar el cu ochii închiși zâmbește și o ia în brațe! Mi-e un drag așa de ei când văd că sunt topiți unul după celălalt! Vai, vaaai!!! Iar Thomas o pupă așa cu patos și o îmbrățișează atât de tare, încât mereu mă face să-i aduc aminte că numai un bebeluș și să fie mai delicat! Dar ei îi placeeee și stă :))))

Iubita noastră gingașă și veselă: La cât mai multe și frumoase luni înainte alături de noi!!!

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top