Copiii și tehnologia

copiii-si-tehnologia.jpg

Încă de când Thomas era foarte mic mi-am propus să fac tot posibilul să îl împrietenesc cu tehnologia și să îl facem să se simtă comfortabil cu utilizarea diverselor gadget-uri. De pe la 14 luni era un mare utilizator al jocului Onomatopeea ( cu ajutorul căruia s-a distrat și familiarizat cu sunetele animalelor domestice)( Download Appstore și Download Google Play) și apoi ușor, ușor a încercat majoritatea jocurilor făcute de prietenii noștri de la Kidsopia          ( jocurile sunt extrem de bine făcute, cu ajutorul și inputul unor oameni specializați în psihologia copiilor și care urmăresc niște obiective cognitive strâns legate de vărsta lor).

Între timp, locul jocurilor Kidsopia a fost luat ușor ușor de n-șpe mii de aplicații Star Wars, Lego & stuff. Și, bineînțeles, au început să apară eternele discuții cu privire la timpul petrecut de el pe tabletă și negocieri pe tema asta prin compensarea timpului de desene animate cu cel de jucat și viceversa.

Acum cred că este momentul să facem încă un pas în relația noastră cu tehnologia și să găsim ceva potrivit pentru a-i capta interesul lui Thomas pentru tehnologie, într-un mod constructiv și pe termen lung și care să reducă & minimalizeze efectul adictiv al jocurilor și să-i stimuleze creativitatea și imaginația.

Am început să caut chestii relevante în direcția asta și am dat peste această doamnă extrem de pasionată și entuziasmată despre poezia din codding și tehnologie cu al ei site perfect pentru a capta interesul copiilor.

Voi ce părere aveți, care este abordarea voastră vis-a-vis de tehnologie și copii? Ați găsit ceva aplicat și interesant pentru a le capta interesul și stârni curiozitatea în direcția asta?

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top