Weekend 17, 18 și 19 iulie

weekend1.jpg

Revin cu articolul de weekend și locuri faine unde poți merge cu întreaga familie! Pentru cei care rămân în București, în acest sfârșit de săptămână puteți merge cu piticii la următoarele happening-uri:

“Teatru, stradă și copil” un eveniment organizat de Teatrul Țăndărică în parcul Herăstrău (până pe 19 iulie. Întregul program al spectacolelor îl găsiți aici

Screen Shot 2015-07-02 at 15.39.01

Vine vacanța cu trenul Antipa – cei de la muzeul Antipa au pregătit pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani diverse activități de vacanță, ce vor avea loc atât în sălile de expoziţie și de ateliere pentru copii, cât şi în grădina Muzeului. Pentru a-i înscrie pe cei mici trebuie să trimiteți un mail la info@antipa.ro sau să sunați la 021 305 60 31 ce se întâmplă exact acolo veți găsi pe site-ul muzeului.

antipapoza

Să fim copii încă o zi – pe 19 iulie la Muzeul Satului copii vor putea participa la concurs de olărit, desenat pe asfalt, vor putea participa la spectacole de teatru și marionete. Programul artistic se a desfășura între orele 12:00 – 18:00 și pentru mai multe detalii intrați aici.

safimcopii

Week-end minunat!

Laloliette

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top