Copiii noștri și muzicile lor

Music-Thomas.jpg

Sâmbăta dimineața e dedicată lenevirii și micilor chestii de făcut fie prin casă, fie pe laptop/telefoane&co. Azi, după câteva luni bune de rugăminți și bătut obrazul am decis să instalez Spotify pe telefonul/laptop-ul Oliviei, deoarece lăudam aplicația tuturor cunoscuților dar consoartei nu îmi alocasem timp pentru a i-o instala.

Și, după cum știți, Spotify-ul nu e ușor de instalat la noi în țărișoară ( voi scrie despre asta într-un post separat) și ascultând ceva muzică, în shuflle mode, am realizat că cei doi copii ai noștri au melodiile lor preferate dinainte de a se naște.

Când Olivia era însărcinată cu Thomas am fost la o serie de concerte Urma (vreo 4-5) și melodiile lor erau la mare căutare prin casa noastră, unde erau ascultate intensiv. Consecința acestui lucru în perioadele de maximă distracție (colici și ieșirea dinților) a fost că al nostru kinderl se liniștea ascultând playlist-ul celor de la Urma.

În 2014 și 2015 a fost rândul celor de la Robin and the Backstabbers să fie ascultați intensiv, deoarece există în casă pe lângă 2 fani moderați unul mai mic și mai înfocat. Urmarea acestui fapt este că majoritatea melodiilor la care interacționează Caroline sunt cele ale băieților de la Robin. ( primul concert la care a mers a fost tot al lor)

Weekend plăcut tuturor cu muzici românești bune!

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top