Despre Crăciun

2010.jpg

Crăciunul este pentru mine cea mai frumoasă sărbătoare din toate care există. Cine mai împartășește aceeași părere cu mine?

Iubesc să împodobesc bradul, să cumpăr hârtie frumos colorată, să caut cadouri pentru cei dragi, să le fac surprize și să ascult muzică de Crăciun.

O tradiție pe care mi-am format-o de câțiva ani încoace este să împachetez cadourile fix în noaptea de Ajun. Îmi place să admir bradul în luminile care-l colorează, și în liniște, când toată casa doarme, să ambalez la cadouri. Apoi să le așez sub brad, frumos. De-abia apoi mă liniștesc, și merg la culcare… It feels like Santa!!!

Nu coc cozonaci (o singură dată am făcut și i-am ars – dar aveam alt cuptor atunci). Prefer să îi las în grija altcuiva care se pricepe. Dar poate o să caut o rețetă de turtă dulce, căci Thomas își dorește foarte mult să-i lase moșului pe o farfurie să deguste. Dacă aveți vreo rețetă testată de voi, lăsați-mi în comentarii și cu mare drag o voi încerca. Doar să văd cum stau cu timpul prețios.

Anul acesta am împodobit bradul puțin mai devreme, pe 14, pentru că îi promisesem lui Thomas că imediat după ziua lui tati vom face acest lucru, ceea ce s-a și întâmplat.

Și urmează tradiționalele poze cu bradul :)

2012

2013

2014

2015

 

Un weekend bun să aveți!

 

 

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top