Halloween

Halloween.jpg

În weekend este Halloween-ul și toți copiii care au auzit de halloween vor să se deghizeze, să se costumeze, să sperie lumea, deci să se distreze. Cum ziceam și anul trecut noi nu suntem fani, dar vrem nu vrem o sărbătorim pentru că lui Thomas îi place. Este mare fan scheleți & co. Nu cred că știe exact care-i treaba cu sărbătoarea asta, dar important este că-i place. :D

Anul trecut a fost și la colindat. Era o plăcere să-l auzi cum zice “trick or treat”! :))) Dragoș l-a însoțit prin cartier. Au mers alături de gașca de copii și a venit cu un sac de dulciuri acasă. Anul acesta presimt că va vrea să meargă singur.

Aseară am fost la Lidl și ne-am făcut o mică aprovizionare de caramele și tot felul de goodies pentru colindători. Nu vreți să știți ce era acolo. O nebunie! :))) Ne-am luat pălării, insingne și tot felul de accesorii etc. Duminică am făcut și  împreună cu Thomas un dovleac înspăimântător, iar acum stă la răcoare, pe terasă.

Să vă arăt ce accesorii și haine drăguțe, ce pot fi transformate într-un costum, am găsit prin magazine cu ocazia acestei sărbători:

 

 

Dacă și voi aveți fani Halloween prin casă sunt convinsă că vor vrea să se și “echipeze” corespunzător, nu?

Buhuhuhu și shopping plăcut!

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top