Party de 1 iunie

thomas.jpg

Weekend-ul acesta se fac 3 ani de când ne-am mutat aici și îmi aduc aminte că la scurt timp a avut loc petrecerea de Ziua Copilului, organizată în cartier. Ni s-a părut ceva extraordinar, faptul că organizează pentru toți copiii din cartier o petrecere cu baloane multe, magician, scenă, jocuri amuzante. Thomas avea 11 luni atunci și ca amintire avem acest tablou  cu mânuța lui mică și grăsană!

hand

Anul trecut am pictat pe tricouri, împreună cu el! Mă distrează cât de serios e în poză ( o avem magnet pe frigider și râd de fiecare dată când o văd).

image2

Thomas nu e mare fan petreceri, încă, (cum sunt părinții lui) :D a mers astăzi la de cea de 1 iunie, de anul acesta. De obicei se fofilează, analizează, dar nu interacționează prea mult. Deși trebuie să stau în pat, am coborât să-i fac niște poze, el fiind deja afară cu Maie (Mami a mea). S-a cățărat un pic pe gard, s-a uitat la ceilalți copii când aveau căte un joc, a colorat-o pe Dora și pe maimuța ei, a mâncat câteva fursecuri și a spart niște baloane! La final a primit cadou un zmeu și un pistol de făcut baloane din săpun. A venit încântat sus și s-a dus direct pe balcon să-l folosească cum se cuvine! :)

thomas si maie  Thomas si cu mine kids  cookie

Iar acum, după 3 ani, o așteptăm pe noua membră a familiei, Elefănțica! În 2 săptămâni vom face cu toții cunoștință cu zburdalnica asta mică și mult iubită!

Să petreceți un week-end frumos și colorat!

La mulți ani de 1 iunie tuturor!

Laloliette

 

 

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top