Cum va fi cu doi?

2.jpg

Sinceră să fiu cred că Thomas a fost primul căruia noi i-am spus că va mai avea un surior (așa i-a spus el). Cum e reacționat? Hmm, destul de bine! S-a bucurat la aflarea veștii! Acum, sțiu că el nu a conștientizat tot, nici nu avea cum, pentru că nici eu nu știu cum va fi cu 2. Toată perioada sarcinii a povestit cu burtica, a pupat-o, a mângâiat-o, i-a spus că nu o să o lase cu Lego că sunt piesele mult prea mici și va fi periculos pentru ea! Sunt tare curioasă cum o să fie relația lor, ținând cont că va fi o diferență de 4 ani între ei.

Mi-a fost de ajutor prin casă aproape de fiecare dată când i-am solicitat ajutorul! Iar zilele acestea o să-l ajute pe soț la montarea pătuțului, pentru că el e cel mai mare meșter, după Bubu și Manny Iscusitul! Sunt convinsă că-i va face mare plăcere! Parcă-l și văd cum măsoară pătuțul cu ruleta! :)) I-a cumpărat și cadou, i-a ales un iepuraș moale și alb de la H&M. Acum mai trebuie să-i luăm lui ceva din partea ei și să-l am în bagajul de maternitate! :D

Dacă mie-mi este teamă, da! Îmi este teamă că nu voi fi suficient de prezentă pentru Thomas, noi am stat împreună de când s-a născut, până de curând când l-am dus la grădiniță. Va fi ceva nou pentru amândoi! Am sute de întrebări la care nu știu răspunsul, dar cu siguranță îl voi afla în curând.
Luni am fost la Roxana, din nou, și era destul de îngrijorată că asta mică nu mai vrea să stea. Am 34 de săptămâni acum și am zis măcar până întru în luna a 9-a să mai aștepte! Adică încă 2 săptămâni, atât! Dacă am emoții? Am, dar nu referitor la naștere ci mai degrabă la gestionarea celor mai importante persoane din viața mea: soțul, Thomas și Elefănțica. Cum mă voi împărți între ei? Voi fi sufiecient de bună pentru fiecare în parte? Ce știu sigur însă este că voi face tot posibilul să-i împac pe toți! Să petrec timp cu fiecare în parte.

Sunt norocoasă că am o familie cum nici nu visam acum 6 -7 ani de zile, apreciez tot ce avem și îi iubesc de nu mai pot! Îmi doresc să fim sănătoși atât!

P.S: poza e făcută pe 8 martie la 22 de săptămâni

Laloliette

 

 

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top