33 de săptămâni

33weeks-800-x-600-pixels.jpg

Eu sunt tare nerăbdătoare să o cunosc pe Elefănțica noastră, iar ea pare-se că își dorește și mai tare să ne cunoaștem. În ultima lună am fost de 2x la Roxana și mi-a zis că este poziționată foarte jos și că vrea să apară cât mai repede! Ca și recomandare, Roxana mi-a zis să stau cât pot de mult în pat (ținând cont și de faptul că eu am colul scurt). Eh, ușor de zis, dar greu de făcut pentru că am început să spăl la body-uri și să fac pregătirile necesare, plus că dupa-amiaza este destul de solicitantă cu Thomas care când se întoarce de la grădiniță vrea să facem tot felul de lucruri împreună, timp pe care și eu doresc să îl petrec cu el! Realizez că perioada asta trece rapid și apoi nu va mai fi doar el, iar atenția mea și a noastră se va îndrepta și către Elefănțica. Am emoții cu perioada ce urmează, dar sunt încrezătoare că vom gestiona cât vom putea de bine tot.

Să continui cu mai multe detalii legate de perioada asta.

Greutate – chiar azi m-am cântărit și am 63 kg. (am luat în jur de 13,5 kg conform aplicației). Mă simt foarte bine. Acum știu ce înseamnă să ai forme, în perioada asta mă bucur din plin de ele! :D

Pofte – în continuare îmi mănânc porția zilnică de dulciuri (care exista și înainte de a rămâne însărcinată) deci nu le bifăm la pofte!

Odihnă – dorm mai puțin de când a început Thomas grădinița, ne trezim în jur de 7. 7:30, iar după-amiaza parcă nu mai îmi vine așa să dorm mereu. Noaptea mă trezesc de multe ori, dar doar pentru că trebuie să merg la toaletă (vezica fiind apăsată constant de Elefănțica) și de 2x pe la Thomas. Într-una din nopți, drumurile astea de (6-7 ori) le-am făcut în decursul unei ore, a fost horror! :)) Dar asta este.

Alimentație – încerc să evit legumele care balonează, ca să nu-mi creeze crampe și stare de disconfort. Dar nu e nimic grav, nu mă plâng!

Sport – încă de dinainte de a-mi spune Roxana, că s-a poziționat jos domnișoara noastră, simțeam presiune în zona bazinului și pe picioare, burta mi se întărea și am încercat să evit să fac efort și să mă joc fotbalul cu Thomas. :D Și, în prezent, stau cât pot în pat pentru că imediat mi se întărește burta și simt presiunea de care vă vorbeam, iar acum că știu că asta mică stă să iasă, mă întind imediat, pentru că trebuie să mai stea acolo un pic.

(Roxana Constantin este Dr meu, cu care l-am născut pe Thomas și pe lângă faptul că este un medic f bun avem și o relație pe care n-aș înlocui-o pentru nimic în lume.)

Bad habits – cafeaua de dimineață mă umple de bunăstare și îmi menține tensiunea la 10 (care de obicei e 9)

Good habits – fructe, legume, semințe, iaurt și multă apă!!!

O săptămână minunată să aveți!

Laloliette

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top