Happy New Year, folks!

IMG_4687.jpg

Happy New Year!!! La mulți ani pe 2018!!! Să ai parte de sănătate, de bucurii, de zâmbete, de momente minunate și de tot ce-ți dorești.

Sunt în living, ascult muzică și-mi beau cafeaua. Sunt happy. Caroline se joacă în dormitor, Mami e pe laptop. Citește știrile. Thomas e deja la a doua oră. Azi a început școala. Iar omul meu e, bineînțeles, la birou. Probabil își bea a doua cafea. Citește mail-urile. Rezolvă probleme.

Pentru că la fiecare început de an oamenii își setează niște rezolții am și eu câteva. Anul acesta este mi-am propus să dorm mai puțin. Yeah, I know. Dar am început bine. Astăzi m-am trezit devreme. Devreme pentru mine. Căci poate tu te trezești la 5 sau la 6. Dar cunosc persoane care se trezesc la 4. Eu nu obișnuiesc să fac asta. Nu pot funcționa cu trezitul cu noaptea-n cap. De aproape o lună nu o mai alăptez pe Caroline. Și, nu mai sunt trezită noaptea de 3-4 ori. E bine. În sfârșit e bine. Doarme și ea dar dorm și eu!

Mai am o dorință: să fac mai mult sport. Să fac sport, da. Căci nu fac deloc. Aș vrea să mă apuc de un sport, o gimnastică, un alergat, să mă plimb cu bicicleta, să fac balet, orice. Și să mă țin de el și el de mine. :) Aici lumea e f activă. Mulți aleargă, mulți merg cu bicicleta. Când am ieșit cu omul meu vinerea trecută, la 10 seara erau 2 tipi care alergau. Eram, wow!

Sper să se alinieze planetele și să încep să lucrez. Vreau să-mi caut un job lejer și part time. De ce part time? Ca să am timp și de copii, om și de casă. Dar să încep ceva. Căci am stat acasă câțiva ani buni și deși am lucrat o perioadă de acasă nu mai vreau asta. Vreau să plec, să am un program, să socializez. Pff, ăsta e un mare hop pentru mine, acum și-n țară nouă. Dar sunt încrezătoare că voi reuși.

Apoi îmi doresc să mâncăm mai multe fructe și legume crude. M-am obișnuit să cumpăr doar anumite fructe și legume.  Clasicele mere, banane, portocale, mango din când în când. Struguri și afine. Dar avem destule pe piață ( la supermarket) și chiar o să încerc. Am noroc de niște copii mâncăcioși și pofticioși. Deci nu cred că va fi o mare problemă asta. Cred că voi reuși. :)

Vreau să călătorim mai mult! Să vizităm și să explorăm! Avem norocul de a locui în țărișoara aceasta care este aproape de multe locuri frumoase. De abia aștept să facem planul. ( Ce chestie mișto e că fix în momentul ăsta a venit Caroline la mine și a zis: Apoi megem a male? Vine tati și Thomas și megem! Tebuie să-i alătăm și lui Maie malea!) Nu știu ce i-a venit. Dar zice bine.

Sper să bifez ce mi-am notat aici. :D

 

Tu ce ți-ai propus să faci în Noul An ce a început?

 

Zâmbiți mai mult și bucurați-vă de cei dragi,

Laloliette

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top