Review: La țară

la-tara81024-x-575.jpg

Chiar și caprele erau foarte prietenoase

Dacă până acum nu reușeam să testăm o mare parte din recomandările de weekend făcute pe blog, weekend-ul acesta am avut parte de o premieră și am reușit să bifăm 3 din cele 5 recomandări făcute.

Sâmbătă dimineața, la o cinstită oră 8, toată familia era up & running ( chiar ne găndeam cu jind la diminețile de weekend cănd ora 11 încă ne mai prindea în pat). L-am anunțat pe Thomas despre planurile aventuroase pe care le avem pentru a ne asigura suportul și cooperarea lui și apoi ne-am apucat de pregătit geanta Carolinei. (ne-am apucat e un fel de a spune, căci în totalitate bagajul a fost pregătit de Olivia). De indată ce a sosit și Andreea, prietena Oliviei, care urma să ne insoțească în această zi lungă de sâmbată și toată gașca era pregătită de plecare.

Dar unde să plecăm? Ce să alegem din cele 4 posibilități? După câteva argumente venite din partea amândurora am decis de comun acord să mergem ” La Țară”. Relativ aproape de locuința noastră, cu ceva activități îmbietoare pentru Thomas, căteva animale de văzut live, era alternativa excelentă pentru escapada noastră de sâmbată dimineața.

Am plecat într-acolo, am ajuns repede și primul lucru pe care l-am remarcat a fost lipsa unei marcări corespunzătoare a ieșirii de pe autostradă. În definitiv reperul este km 36, dar dacă nu iți iei acest reper și te aștepți să vezi un panou sau alt indicator care să te anunțe ceva, șansele să ratezi ieșirea de pe autostradă sunt crescute. Chiar și în aceste condiții, dacă ești atent și urmezi cu atenție direcțiile, ajungi în cele din urmă în parcare. Parcarea nu este foarte mare, dar 10-15 mașini își pot găsi liniștite un loc de odihnă.

La intrare, doamna care ne încasă taxa de acces de 10 lei, ne spune că putem să plătim ulterior pentru Thomas prețul biletulu (35 ron pentru toate activitățile), după ce vom vedea în ce se va implica. Dar de unde activități? Aveam să ne întrebăm noi retoric în câteva minute… Prima senzație care te încearcă în momentul în care vizitezi acest loc este aceea de un loc uitat “de țară”, unde lucrurile nu sunt deloc la prima tinerețe și care rezistă din inerția trecerii timpului. Așezarea în sine, “La Țară” este o mică fermă cu 5-6 cotețe de animale, cu un așa zis “labirint” în mijloc și un așa zis lac în spatele terenului, lângă care se află un foișor ce se dorește a fi restaurant.

Imaginile de mai jos vă vor descrie însă mult mai sugestiv starea lucrurilor.

În ciuda aspectelor administrative extrem de precare și care nu au reușit să ne încânte in nici un fel, cuștele animăluțelor i-au captat atenția lui Thomas.

După ce am socializat rapid cu toate vietățile aflate la fermă care erau extrem de prietenoase cu noi, am decis că am face bine să ne îndreptăm rapid spre ieșire deoarece nu existau posibilități reale de petrecere a 2-3 ore acolo fără a te plictisi.

Concluzionând putem spune următoarele ca și review cu privire la acest loc :

a. site-ul de prezentare este un adevărat instrument de marketing și cosmetizează imaginea reală a acestui loc

b. nu există posibilități îmbietoare de a sta acolo 2-3-4 ore, decât dacă aveți așteptări extrem de modeste

c. din punctul nostru de vedere nu merită să parcurgeți cei 72 km dus-întors pentru a vedea live ce ascunde acest loc.

Mai jos regăsiți calificativele noastre pentru ” La Țară”.

NrPunctaj maximPunctaj obținut
Accesibilitate52
Activități52
Curățenie52
Child friendly52
Mâncare51
Preț54
Recomandăm51

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top