Smoothiceală fericită

keep-calm-and-drink-a-smoothie-45.jpg.png

Săptămânile trecute am scris un articol despre cât de mult ne dorim un blender/storcător, dacă nu l-ați citit încă îl găsiți aici.

Eh, ne-am hotărât la unul, la care s-a nimerit să avem și o recomandare. După multe investigații ( citit review-uri, recunosc că Dragoș s-a ocupat de aspectul ăsta ), l-am achiziționat pe acesta care are o reducere de 35% la Emag.

Din weekend ne tot jucăm cu el, că doar este jucăria cea mai nou achiziționată și verdictul este unul clar: ne plaaaaace!!! E foarte mișto mașinăria! Se simte entuziasmul, nu? :D Toată familia este încântată de el! Vi-l recomandăm cu drag dacă și voi vreți să consumați cât mai multe fructe și legume.

Ce-am făcut cu el până acum? Păi vă scriu imediat, dar revin cu cantități și poze într-o postare viitoare pentru că, recunosc, nu-s pregătită. :)

 

smoothieroz

Am făcut așa:

  1. Smoothie verde din:  avocado, banană, măr, mandarină, apă
  2. Smoothie cremos: mango, banană, iaurt
  3. Smoothie roz: căpșuni, banană, iaurt gras ( noi am folosit unul grecesc de la Lidl) – cel din poză
  4. Smoothie M&M: morcovi, mere, apă

Momentan nu am testat foarte multe, am făcut ce știam că ne place și ce mâncau și copiii. Nu am folosit rețete de pe net ci le-am făcut după placul nostru, adăugând apă sau iaurt ( în funcție de partea lichidă pe care o foloseam ) pentru consistența dorită. Dar plănuim să ne cumpărăm și o carte cu rețete pentru smoothie-uri. Dacă aveți recomandări, le așteptăm cu drag!

Thomas este destul de sceptic și nu gustă orice :) drept pentru care, săptămâna trecută după ce comandasem robotul, am dat o tură la IKEA și am cumpărat un set de forme pentru înghețată. Lui i-am făcut smoothie-ul cu căpșuni și l-am turnat în forme iar seara când a venit de la grădi era super încântat și nerăbdător să guste! Rezultatul? A ieșit ca un sorbet de înghețată, foarte buuun, am mâncat toți! Dulceață a avut doar din fructe, drept pentru care a fost un pic acrișor, dar răcoritor și un desert minunat pentru noi!

IMG_7544

 

Sursa foto: Keep Calm

Revenim cu rețete și alte păreri în săptămânile următoare!

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top