Vreau să știu: voi ce mai puteți să faceți seara?

lego2.jpg

Mame de pretutindeni, vreau să știu și eu, voi ce mai puteți să faceți seara, după ce adorm copiii? Mâncare, curățenie, strângeți jucării, vă desfaceți o bere, vă uitați la TV, ieșiți în oraș sau adormiți instant?

Nu știu cum sunteți voi, dar eu nu mai am chef să fac nimic. Adică nu chef, efectiv nu mai pot. Și da, am de scos rufe, de adunat chestii prin casă, de strâns masa și pus vasele la spălat, etc. De cele mai multe ori nu-mi iese, pentru că adormitul copiilor îmi soarbe ultimele puteri… Recunosc m-aș culca cu machiajul pe ochi și nespălată pe dinți. Și da, mi se întâmplă des! Știu, știu o să ziceți: woaaaa, nu creeed!!! Cum așa?! Fix așa! De ce? Pentru că oricum peste 1h mă trezesc să liniștesc un băiet care se aude plângând în interfon apoi mă întorc în pat și când ațipesc aud din pătuț: tapte…tapteaaa!!! Uff, înmulțim cu 3 sau 4 și gata cu somnul și în noaptea asta.

Aaaah, și nu v-am zis că la noi, merge al meu soț la Thomas noaptea ( de pe la 3 așa) și adoarme cu el în cameră, pe canapea. Și tot el care se trezește la 5:30 – 6 și lucrează, strânge vasele la bucătărie, duce gunoiul, pleacă la muncă la 7:15 și muncește toată ziulica! Acum, că are mai multe proiecte, vine acasă în jur de 8. Dar vine mereu cu zâmbetul pe buze, fresh și pare că abia atunci începe ziua pentru el. Facem și noi ce putem. Dar pe el îl admir ( pe ascuns ) pentru asta. E incredibil omu’ meu.

La voi în casă cum e? Cum rezistați? Vă ajută ai voștri sau se așteaptă să le faceti voi pe toate?

Vă îmbrățișez pe fiecare în parte!

 

Share this post

2 Replies to “Vreau să știu: voi ce mai puteți să faceți seara?”

  1. Cristina says:

    Buna, nu vad niciun comentariu dar eu ma incumet sa il scriu pe al meu. Articolul asta m-a facut sa ma simt mai bine din cel putin 2 puncte de vedere: ca si eu ma simt la fel de epuizata dupa ce imi culc fetita (iar eu am doar o fetita, nu stiu cum faci fata cu 2 copii) si pentru ca mereu ma intrebam daca fetita mea e singurul copil pe lumea asta care se trezeste in 30-45 de min pentru inca o tura de leganat pe balansoar la pieptul meu. Well… la partea cu sotul, te felicit pentru alegere si pe el il fwlicit pwntru atitudine, la nou, cu cat s-ar putea sa faca mai putine lucruri, cu atat mai bine :( si oricum i se pare ca face prea multe tot timpul :(, asadar va felicit pe amandoi!

    1. Laloliette says:

      Bună, Cristina! Hehe, deci și fetița ta se trezește la 40′. Ce-i cu copiii ăștia? Cred că ne verifică, vor o confirmare a faptului că stăm aproape de ei, chiar și când dorm. Îți mulțumesc tare mult pentru aprecieri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top