3 ani de la Una Grande Seratta

Nunta-Dragos-si-Olivia-1497-web.jpg

Astăzi sărbatorim 3 ani de la Una Grande Seratta. Ce a fost Una Grande Seratta? Simplu: un party cu familia și cu câțiva prieteni. De ce party? Because cu ideea de nuntă nu ne-am identificat niciunul dintre noi. Am vrut să facem ceva diferit, ceva de care să ne aminim cu drag. Am făcut-o în tihnă, la câțiva ani de la cununia civilă. Și noi zicem că ne-a ieșit.

În primul rând ne trebuia o locație mișto. Nu ne-a plăcut ideea cu sală de hotel, no offense pentru cei care și-au făcut nunțile așa, pentru că am fost la câteva care au fost mișto și reușite doar că noi căutam altceva. Revenind la locație… Am fost să vedem fix 2 sau 3?

Prima sală pe care am văzut-o a fost La Seratta unde am și dat petrecerea) care ne-a făcut să ne dăm seama că se poate! Era altceva. Iar dacă vă uitați peste poze veți vedea exact ce am vrut să zic cu ALTCEVA. Acolo ne-am întâlnit cu Alex, care era un tip la 30 și un pic de ani, îmbrăcat într-un tricou f mișto. Din start am zis: ăștia-s oameni frumoși aici sigur vom fi pe aceeași lungime de undă cu ei. Și așa a fost. Pentru că la următoarele întâlniri ne-am văzut cu Irina, soția lui, și ea de altfel o tipă foarte mișto. A fost chimie de ambele părți, ceea ce a dus la reușita serii noastre (v-am zis că am avut ajutoare) :) 

Apoi, ideea petrecerii s-a învârtit în jurul brandului Peroni. Peroni pentru noi înseamnă: petrecere, la dolce vita, rafinament, Italia, etc. Petrecerea a fost gândită până la cel mai mic amănunt de noi doi. Desigur că am avut și ajutoare și suport.

Invitația a fost sticla Peroni, care a avut etichetele personalizate cu party-ul și lipite ulterior cu chiu cu vai… Am beneficiat de ajutorul agenției de publicitate Peroni pentru realizarea etichetelor. Și apoi am început să ne vedem personal cu lumea să le dăm invitația cu pricina. 

Am fost răsfățată de Raluca și de Robert. Rezultatul e fost wow. Dragilor, vă mulțumesc încă o dată pentru răbdare și pentru că m-ați făcut să arăt classy. Ce să mai, din filmul Peroni la Una Grande Seratta.

Despre rochie știam că vreau să fie cu roz (era previzibil), scurtă și să nu fie albă. A ajuns să fie din blâniță artificială albă cu organza roz și scurtă. :))) Simona s-a ocupat de amândoi, pentru că atunci când am mers la ea să discutăm despre costumul lui Dragoș, m-a întrebat cum văd rochia. Și când i-am zis cele 3 lucruri de mai sus, i-au sclipit ochii și m-a întrebat dacă mi-o poate desena ea. Eram, woaaa. Really? Și așa a ajuns să ne facă amândurora ținuta pentru party.

La partea legată de aranjamente, Irina și Andreea au avut grijă de ele. Eu îmi doream ca buchetul să fie din bujori și restul aranjamentelor florale să aibă legătură cu buchetul și să se încadreze întregii idei. Dar cum nu s-au găsit atunci, ele au înlocuit bujorii cu o specie de trandafir, care se asemăna cu bujorii. Fetele mi-au depășit așteptările și au reușit să facă o treabă extraordinară cu întregul amenajat al sălii, care nu avea nevoie de foarte multe decorațiuni, fiind cea mai frumoasă sală de evenimente în care am pășit vreodată.

Playlist-ul a fost construit melodie cu melodie de noi doi. Este public și-l puteți asculta oricând pe youtube. Mă uit peste poze (care n-au ieșit așa cum ne doream, este singurul mare OFF de la Una Grande Seratta) și îmi pare rău că trebuie să mă rezum doar la câteva pentru a le arăta.

 

 

 

Dar puteți arunca un ochi pe pagina noastră de Facebook, care a fost creată de noi și este încă ON, pentru mai multe poze.

Happy anniversary to us, my love! <3

Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături la Una Grande Seratta și întregii echipe: SimonaRobert, RalucaIrina și AndreeaDana

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top