Weekend 24, 25 și 26 iulie

thomas1.jpg

A fost o săptămână caniculară și fiecare dintre noi așteaptă weekendul pentru a se relaxa și pentru a mai scăpa de agitația care ni s-a urcat la cap… Știu că printre voi mai sunt și părinți care nu au planificat ce vor face cu copiii în weekendul ce urmează să bată la ușă, dar care pot citi recomandările mele următoare și poate se inspiră! :)

ShortsUP – Marele Picnic este organizat la Grădina Botanică, vineri – 24 iulie și sâmbătă 25 iulie. Mmm, filme sub cerul liber, aer curat, tururi ghidate prin grădină, copii fericiți jucându-se cu frisbee sau cu o minge și părinți fericiți socializând și văzând câteva scurt metraje. Sună perfect, nu? Intrați pe site pentru a veedea tot ce au pregătit pentru noi.

marelepicnic

MiniArtShow la Promenada, un spectacol organizat de Ioana Ginghină. Sâmbătă, 25 iulie, de la ora 17:00  va avea loc un workshop de magie iar duminică, 26 iulie, tot de la ora 17:00 nivelul 1 le va găzdui pe Crăiasa Zăpezii și pe Elsa. Brrr!!! Detalii pe promenada.

Poster_promenada-pe-joaca-310x445

Micul Prinț –  Sâmbătă, 25 iulie de la ora 11:00 la Godot Cafe – Teatru va avea loc un spectacol recomandat copiilor de minimum 8 ani, în care vor fi prezenți un prinț, un aviator, o floare, o vulpe, o oaie și o pălărie.

miculprinț

Padina Fest – 23 – 26 iulie –   este un festival destinat celor ce iubesc atât muzica bună, cât și aerul curat, de munte. Ținut pe platoul Padina, în munții Bucegi, festivalul este la cea de-a 6-a ediție și se bucură de un succes imens. Line-up-ul de anul acesta îl puteți vedea mai jos. Astăzi este prima zi, dar pentru cei ce doresc să evadeze, vă zic să vă luați cortul și să porniți la drum!

lineupPADINA

Happy weekend!

Laloliette

 

 

 

 

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top