Weekend 25, 26 și 27 septembrie

stradacarte.jpg

Este sfârșit de septembrie și copiii s-au întors deja la grădi/școală iar week-endurile sunt așteptate cu mare căldură atât de către noi, părinții, cât și de către mititei. Fie ei, mici sau mari se bucură că pot face ceea ce vor și se relaxează în aceste 2 zile. La noi în casă, se întâmplă fix același lucru,Thomas este dornic de happening-uri în weekend. Hmm, mă întreb oare cu cine seamănă?! :)))

Între 23 și 27 septembrie putem merge la Strada de C’arte 2015, care este  la cea de-a 4-a ediție. Aici, pe lângă târgul de carte de pe pietonalul statuii lui Carol 1 București, (Calea Victoriei, nr 88), vizitatorii pot beneficia zilnic de tururi ghidate la BCU, copiii lor pot participa la diverse ateliere, vor fi proiecții de filme, concerte de jazz și multe altele. Întregul program al evenimentului îl puteți găsi aici.

stradacarte

Artwalkstreet – este un festival la prima ediie, și se desfășoară în Centrul Vechi, la Hanul cu Tei (București). Aici vă puteți admira mai multe tablouri și picturi ale studenților de la Un Arte, elevilor de la liceul Nicolae Tonitz, artiști consacrați și mulți alții. Vor fi ateliere de pictură și demonstrații de tehnici de pictură. Pentru c0 ei interesați intrarea este liberă și mai multe informații puteți găsi pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

aerwalkstreet

Dacă vreți să ieșiți cu copiii din București, puteți merge la Comana (aici e un review al nostru) sau la Dino Parc (detalii  despre cum a fost aici) și dacă vremea va fi ploioasă sunt convinsă că articolul despre restaurante kids friendly vă va fi util!

Avem și câteva piese de teatru în acest weekend pentru micii iubitori:

Jack și vrejul de Fasole, în regia lui Daniel Stanciu – sâmbătă, 26 septembrie la ora 10:00 și la ora 12:00, la Teatrul Țăndărică. Biletele pot fi cumpărate online de pe site.

jackșivrejuldefasole

Cei trei purceluși, în regia lui Mihai Gruia Sandu, duminică, 27 septembrie la ora 10:00 și la ora 12:00 tot la Teatrul Țăndărică. Biletele pot cumpărate, de asemenea, online.

ceitreipurceluși

Tot o piesă de teatru de la Țăndărică, Ursul păcălit de vulpe, se va juca, la Shopping City Băneasa, sâmbătă, 26 septembrie de la ora 11:00

ursulpăcălitdevulpe

Noi vrem să-l ducem pe Thomas la Minionii suntem convinși că se va distra, filmul rulează, vineri, sâmbătă și duminică la GrandCinemaPlex. Programul cu orele la care este difuzat îl puteți vedea aici

minionii

Fie că o să mergeți la unul dintre festivaluri, la teatru, la film sau pur și simplu în parc vă urez să vă distrați alături de cei dragi vouă!

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top